Eneba COM
 
 

Destiny 2: Shadowkeep

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Destiny 2: Shadowkeep is een uitbreiding voor Destiny 2 die een buigpunt markeert in de ontwikkeling van Bungie's first-person shooter. De basisgame van Destiny 2 wordt free-to-play en dit is de eerste uitbreiding die daarna aan de game wordt toegevoegd.



    Verhaaltechnisch verschuift Destiny 2: Shadowkeep onze aandacht naar de maan van de aarde, waar Eris Mon een mysterieuze kracht heeft doen ontwaken die de melkweg bedreigt. Het is onze taak als Guardians om deze duistere kracht, die ooit onder het maanoppervlak sluimerde, te onderzoeken en een eind te maken aan de bron van de nachtmerrieachtige wezens die chaos zijn gaan zaaien.



    Wat de gameplay betreft, brengt Destiny 2: Shadowkeep heel wat veranderingen in het spel. Het voegt meer content toe in de vorm van nieuwe missies en quests om te voltooien, onontdekte bestemmingen en kerkers om te verkennen, veel wapens en gear om te verkrijgen, en zelfs een geheel nieuwe Black Garden raid die je vaardigheden als Guardian op de proef zal stellen. De uitbreiding bevat ook enkele balanswijzigingen en een aanpassing van het armor-systeem. Je zult minder zware munitie zien vallen en supers zullen wat langzamer opladen, zodat je ze minder vaak zult kunnen gebruiken. Met het armor 2.0-systeem kun je je armor aanpassen door de perks te kiezen die je nodig hebt, zodat je niet meer hoeft te kiezen tussen esthetiek en kwaliteit. Je zult ook de artefacten weer zien terugkeren.



    Destiny 2: Shadowkeep zal je ervaring naar een nieuw niveau tillen. Je hoeft geen eerdere Destiny 2-uitbreidingen te hebben om het te kunnen kopen of spelen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Destiny 2: Shadowkeep

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Opmerkingen over Destiny 2: Shadowkeep

    Genjorider
    Genjorider
    23 nov. 2019 09:04on dlcompare.fr
    Destiny 2 est un jeu prenant pu l'on prend aussi bien plaisir à jouer solo qu'en multi. Les extensions ajoute à chaque sortie un soupçon de nouveautés et continue bien l'évolution de l'histoire. Je ne suis pas fan du pvp mais cela offre tout de même sont lot de contenu pour défouler les gardiens en manque de kill. Joueur depuis la lancé du jeux, je vous le conseil fortement.
    Destiny 2 is een verslavend spel dat net zo leuk is om solo te spelen als in de multiplayer. De uitbreidingen voegen aan elke uitgave een beetje nieuwe inhoud toe en zetten de verhaallijn goed voort. Ik ben geen fan van pvp, maar het biedt nog steeds veel inhoud om stoom af te blazen voor bewakers die een kill nodig hebben. Ik ben een speler sinds de lancering van het spel en ik beveel het ten zeerste aan.
    aku mojo
    aku mojo
    17 okt. 2019 12:13on dlcompare.fr
    Destiny, On était tous les deux destiny À voir nos chemins se rencontrerDestinée, Inutile de fuir ou de lutter C'est écrit dans notre destinée Tu ne pourras pas y échapper C'est gravé on va jouer a destiny
    Destiny, We waren beiden voorbestemd Om te zien dat onze paden het lot ontmoeten Het is niet nodig om te rennen of te vechten Het staat geschreven in ons lot Je kunt er niet aan ontsnappen Het is gegraveerd we gaan het lot spelen
    Menta
    Menta
    15 okt. 2019 21:43on dlcompare.fr
    Depuis le début, Destiny nous fais voyager, un voyage qui ne veux point s'arreter. Remplis de différents monde, d'univers. Rassemblé dans un seul système qui nous fais découvrir via l'imagination de ses créateurs ses soleils et lunes et qui nous laisse pas indifférent. On peut y découvrir la lumière qui anime les gardiens, pas de long discours, juste que la lumière fait de son mieux pour combattre les ombres. Malheuresement, les voyages... Cela coûte cher. Sombre histoire.
    Vanaf het begin heeft Destiny ons meegenomen op een reis die nooit eindigt. Gevuld met verschillende werelden, universums. Samengebracht in één enkel systeem dat ons via de verbeelding van zijn scheppers zijn zonnen en manen laat ontdekken en ons niet onverschillig laat. Wij kunnen het licht ontdekken dat de bewakers bezielt, geen lange toespraak, alleen dat het licht zijn best doet om de schaduwen te bestrijden. Helaas, reizen... Het kost een hoop. Duister verhaal.
    CoLaBoY_78
    CoLaBoY_78
    15 okt. 2019 17:11on dlcompare.fr
    Hello la team! J'adore ce jeu mais j'avoue que sur les deux premiers opus j'ai été frustré par le manque de contenu et le fait que bungie fasse payer plein pot si l'on veut poursuivre l'aventure... Du coup j'avais laissé mon arcaniste au placard le temps d'une petite pose et depuis le passage vers Steam je me suis dit que tout le monde avait le droit à une seconde chance! Du coup obtenir cette extension me permettrai de découvrir ce que cette dernière extension à dans le bidon! ✌️???? Au plaisir !
    Hallo team! Ik hou van dit spel maar ik moet toegeven dat ik bij de eerste twee games gefrustreerd was door het gebrek aan inhoud en het feit dat Bungie je de volle prijs laat betalen als je het avontuur wil verder zetten... Ik had mijn arcanist dus een tijdje in de kast laten liggen en sinds de overstap naar Steam zei ik tegen mezelf dat iedereen recht had op een tweede kans! Met deze uitbreiding kan ik dus ontdekken wat deze laatste uitbreiding in petto heeft! ✌️???? Tot ziens!
    SomeFrenchGuy
    SomeFrenchGuy
    14 okt. 2019 11:33on dlcompare.com
    I had such a great time playing Destiny 2 and DLC with my two best friends, I really look forward to doing it again in Shadowkeep ! Right now I play battle royales with them even though I don't like those games because that's all we have, please save me lol
    Ik had zo'n geweldige tijd met het spelen van Destiny 2 en DLC met mijn twee beste vrienden, ik kijk er echt naar uit om het weer te doen in Shadowkeep! Op dit moment speel ik battle royales met ze, ook al hou ik niet van die games omdat dat alles is wat we hebben, red me alsjeblieft lol
    Rosa Maria
    Rosa Maria
    14 okt. 2019 10:54on dlcompare.es
    Si, soy una chica y juego a shooters y no se me da mal. No entiendo como todavia muchos de vosotros no entiendeis que podemos dar cholazos o movernos sin ser bots. Lo estoy demostrando en el destiny, pero no en su dlc mas reciente, con lo que desde estas lineas pongo mi candidatura a ser escogida para ser ganadora del sorteo. Gracias por hacerlo.
    Ja, ik ben een meisje en ik speel shooters en ik ben er niet slecht in. Ik begrijp niet dat velen van jullie nog steeds niet begrijpen dat we kunnen slaan of bewegen zonder bots te zijn. Ik bewijs het in Destiny, maar niet in de meest recente dlc, dus vanaf deze regels stel ik mijn kandidatuur om gekozen te worden als winnaar van de loting. Bedankt om het te doen.
    Alfredo Alfaro
    Alfredo Alfaro
    13 okt. 2019 10:34on dlcompare.es
    Destiny 2 está gratuito en steam desde hace unos dias. Lo estoy probando y me gusta muchisimo, asi que tarde o temprano se que sus 2 dlc de pago terminarán en mis manos. Bastión de sombras es uno de ellos y me haría muchisima ilusión el tenerlo. Si no fuera el agraciado en el sorteo, tendría en cuenta esta pagina como manera de adquirirlo. Un saludo y seguid asi. Animo!!!
    Destiny 2 is gratis op steam sinds een paar dagen geleden. Ik probeer het uit en het bevalt me prima, dus vroeg of laat weet ik dat de 2 betaalde dlc in mijn handen terecht zullen komen. Bastion of Shadows is er een van en ik zou het heel graag willen hebben. Als ik niet de gelukkige in de loting was, zou ik deze pagina overwegen als een manier om het te verwerven. Ik zou het graag willen hebben. Kop op!!!
    Vincent Colinart
    Vincent Colinart
    11 okt. 2019 16:21on dlcompare.fr
    Je possède le jeu sur console et plusieurs de mes potes sont sur pc et depuis la cross save j'adorerais y jouer sur pc surtout que c'est pour moi le jeu dans lequel j'ai créé le plus d'amitié et de souvenirs tant j'adore le jeu ducoup si on pouvait gagné le concours ça pourrait être cool ^^
    Ik bezit het spel op console en veel van mijn vrienden zijn op pc en sinds de cross save zou ik graag om het te spelen op pc vooral omdat het voor mij het spel waarin ik de meeste vriendschap en herinneringen gemaakt zo veel ik hou van het spel dus als we konden winnen de wedstrijd zou het cool zijn ^^
    Nouvya
    Nouvya
    16 okt. 2019 21:37on dlcompare.fr
    Jeux intéressant mais incomplet sans tous ses dlc si je le gagne ce sera l occaz de me replonger dans l'univers.
    Het is een goed spel, maar het is niet compleet zonder alle dlc's. Als ik het win, kan ik weer in het universum duiken.
    Lachezar
    Lachezar
    16 okt. 2019 11:39on dlcompare.com
    I have a child and I am totally invested in to her. But I need some time for myself. Please, I need this game so I could be able to relax from time to time. Pleeeeeease!!!!
    Ik heb een kind en ik ben helemaal in haar geïnvesteerd. Maar ik heb wat tijd voor mezelf nodig. Alsjeblieft, ik heb dit spel nodig, zodat ik af en toe kan ontspannen. alstublieft!!!!
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Destiny 2: Shadowkeep
    • Categorieën : Actie , Avontuur , First-Person Shooter
    • Uitgever : Bungie
    • Ontwikkelaar : Bungie
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 1 oktober 2019
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7
      • CPU : Intel Core i3 3250 / Pentium G4560 / AMD FX-4350
      • RAM : 6 GB
      • GPU : GTX 660 / GTX 1050 / Radeon HD 7850
      • Opslagruimte : 105 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief