Burning Crusade Classic bèta is begonnen

Burning Crusade Classic bèta is begonnen

Het is nu ruim een jaar geleden dat vroege spelers de oorspronkelijke World of Warcraft ervaring opnieuw konden beleven met de release van WoW Classic in de zomer van 2019. Ter gelegenheid van BlizzCon online, dat vorige maand plaatsvond, ontdekten we dat het Classic avontuur zou worden voortgezet met de aankondiging van Burning Crusade Classic. Zoals Wow Classic eerder deed, laat Burning Crusade Classic je de oorspronkelijke ervaring herbeleven door het spel voor te stellen zoals het was toen de allereerste uitbreiding voor World of Warcraft uitkwam. In de meer dan vijftien jaar van zijn bestaan is het spel drastisch veranderd en veel van de spelmechanismen staan heel ver af van wat ze toen waren.

Ben je een van die nostalgische gamers of wil je World of Warcraft beleven zoals het was in 2007, dan kun je dat dit jaar nog doen, want Blizzard heeft bevestigd dat Burning Crusade Classic op een later tijdstip jaar beschikbaar zal zijn. Maar je hebt misschien een kans om het eerder te spelen dan verwacht, want de bèta is net van start gegaan. Als je mee wilt doen aan de bèta moet je je registreren op de officiële website die eraan gewijd is en hopen dat je uitgenodigd wordt om mee te doen aan de bèta. De uitnodigingen zullen in de komende weken onder geregistreerde spelers worden verspreid. De Burning Crusade Classic bèta heeft ook enkele beperkingen: je zult je personage maar tot level 64 kunnen levelen en PvP zal niet meteen beschikbaar zijn. Als je third-party add-ons gebruikt zul je die op dit moment ook nog niet kunnen installeren.

 

 

Blizzard heeft nog niet onthuld wat er verder gaat gebeuren, maar het is heel waarschijnlijk dat Burning Crusade Classic dezelfde weg zal volgen als WoW Classic. Daarom moeten er later dit jaar meer bèta fasen en stresstests plaatsvinden. Intussen kun je nog steeds genieten van Classic WoW, maar ook van de nieuwste uitbreiding die voor het spel verscheen, Shadowlands.

  • Officiële website : World of Warcraft
  • Categorieën : Mmorpg
  • Uitgever : Blizzard Entertainment
  • Ontwikkelaar : Blizzard Entertainment
  • Modus : Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 23 november 2004
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief