Instant Gaming EU
 
 

World of Warcraft: Shadowlands

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    World of Warcraft: Shadowlands is een nieuwe uitbreiding voor de bekende MMORPG van Blizzard Entertainment. Na de gebeurtenissen in Battle for Azeroth neemt Sylvanas Windrunner het op tegen de Lich King en nadat ze hem in een episch gevecht heeft verslagen, slaagt ze erin de sluier te verbrijzelen die de realiteit die wij kennen scheidt van het hiernamaals, waardoor de weg naar een nieuwe wereld wordt geopend. De Shadowlands bestaan op de rand van onze realiteit en het is de plek waar zielen worden beoordeeld door de Arbiter, een mysterieus en machtig wezen dat die zielen naar een van de verschillende rijken in de Shadowlands stuurt. Sylvanas' acties bedreigen de fragiele balans tussen leven en dood, en aangezien jij de macht hebt om de grenzen tussen beide werelden te overschrijden, is het jouw missie om te onderzoeken wat er in de Shadowlands gebeurt en uiteindelijk te proberen een einde te maken aan een samenzwering om de kosmos te ontkrachten.



    World of Warcraft: Shadowlands brengt een paar nieuwe zones en een heleboel veranderingen in het spel. Als je in de nieuwe gebieden aankomt, zul je ontdekken dat elk van de rijken in de Shadowlands wordt gecontroleerd door een andere Covenant. De Kyrian heersen over Bastion, een plaats waar nobele zielen naartoe gaan om te bewijzen dat ze het waard zijn om op te stijgen. De Venthyr heersen over Revendreth, straffen zielen om ze van hun trots te ontdoen. Ardenwald is het land van de Nacht-Fae, een plek waar zielen met een diepe band met de natuur welkom zijn. Maldraxxus, tenslotte, is het thuis van de Necrolords, de ondode soldaten die de Shadowlands beschermen. Maar er is nog een rijk in deze nieuwe wereld, The Maw, een gevangenis waar de gemeenste zielen gevangen zitten in eeuwige kwelling om te boeten voor hun verschrikkelijke zonden. Als je lid wordt van een van de Covenants, krijg je krachtige vaardigheden en grote beloningen en kun je je verder verdiepen in het verhaal van World of Warcraft: Shadowlands.



    Deze uitbreiding brengt ook een nieuwe benadering van elke klasse-identiteit in World of Warcraft. Je zult de terugkeer zien van oude vaardigheden die werden verwijderd en de introductie van nieuwe talenten. Shamans' totems, Paladins' aura's, 2h wapens voor Frost Death Knights, en tal van andere nieuwe toevoegingen zullen de manier waarop je de game speelt veranderen. Shadowlands zal ook een startervaring voor nieuwe spelers bevatten die het levelen soepel zal laten verlopen, terwijl je deel uitmaakt van een verhaal dat je kennis laat maken met alles wat de uitbreiding te bieden heeft.



    Na tegen demonen, oude goden en allerlei bedreigingen in Azeroth en andere werelden te hebben gevochten, biedt World of Warcraft: Shadowlands biedt je de mogelijkheid om je avonturen voort te zetten in een rijk voorbij de grenzen van jouw realiteit. Wat wil je nog meer?

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : World of Warcraft

    Beste prijzen voor WoW Shadowlands

    Vereist een Battle.net-account om de jouw spel-cd-sleutel te activeren.

    Opmerkingen over World of Warcraft: Shadowlands

    TonySerenade
    TonySerenade
    6 apr. 2020 12:13on dlcompare.fr
    Très bon jeu, je recommande fortement. merci à DLCompare de nous proposer autant d'offre de qualité supérieurs, et à un prix réduit :D
    Zeer goed spel, ik raad het ten zeerste aan. Dank aan DLCompare voor het aanbieden van zoveel kwaliteitsgames tegen een lage prijs :D
    • Technische informatie

    • Officiële website : WoW Shadowlands
    • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen , Mmorpg
    • Uitgever : Blizzard Entertainment
    • Ontwikkelaar : Blizzard Entertainment
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 24 november 2020
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7
      • CPU : Core i5-760 / FX-8100
      • RAM : 4 GB
      • GPU : GTX 560 / Radeon HD 7850
      • Opslagruimte : 70 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief