Burning Crusade Classic lanceert in juni

Burning Crusade Classic lanceert in juni

World of Warcraft Classic is een groot succes. Nogal wat spelers hebben plezier in de oude versie van Blizzard's MMORPG. Er zijn veel oude spelers die naar het spel zijn teruggekeerd nadat ze het op een bepaald moment hadden verlaten en ook spelers die niet tevreden zijn met de huidige retail versie. De laatste Shadowlands inhoudspatch verscheen een tijdje geleden en het ziet ernaar uit dat 9.1 nog wel even op zich laat wachten, dus er zijn veel spelers die iets te doen zoeken in het spel. World of Warcraft Classic is een perfecte optie, zeker nu de eerste uitbreiding om de hoek staat. De Burning Crusade uitbreiding komt op 1 juni eindelijk naar World of Warcraft Classic.

In Burning Crusade Classic reizen spelers door The Dark Portal om Outland te bereiken en een demonische invasie te stoppen. Nieuwe landen om te verkennen, vijanden om te bevechten, rassen, beroepen, en veel quests zijn binnenkort weer beschikbaar, en brengen alle inhoud terug van een van de meest geliefde uitbreidingen in het verhaal van World of Warcraft.

 

 

Maar het lijkt erop dat geen enkel videospel lanceert zonder een beetje drama. De lancering van Burning Crusade Classic wordt voorafgegaan door een patch. Op 18 mei moeten spelers kiezen of hun personages toegang krijgen tot de uitbreiding of dat ze verplaatst worden naar enkele nieuwe servers die permanent vergrendeld zullen zijn op de oorspronkelijke versie van World of Warcraft Classic. Het probleem is dat je voor één personage niet beide dingen kunt kiezen. Het is mogelijk een personage te klonen om het op beide servers te gebruiken, maar je moet er voor betalen, en er zijn al heel wat spelers die daarover klagen.

World of Warcraft Classic is gratis voor iedereen die een actief World of Warcraft abonnement heeft, en er zijn nogal wat spelers die het beste van beide werelden willen hebben als Burning Crusade Classic beschikbaar is. Tenzij Blizzard van gedachten verandert zullen ze een ander personage moeten levelen of betalen om hun favoriete personage in de nieuwe server gekloond te krijgen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Officiële website : World of Warcraft
  • Categorieën : Mmorpg
  • Uitgever : Blizzard Entertainment
  • Ontwikkelaar : Blizzard Entertainment
  • Modus : Multiplayer
  • Verschijningsdatum : 23 november 2004
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief