Cyberpunk 2077 bereidt zich voor op zijn uitbreiding met een enorme patch

Cyberpunk 2077 bereidt zich voor op zijn uitbreiding met een enorme patch

De release van de eerste en enige uitbreiding voor Cyberpunk 2077 staat gepland voor 26 september. Phantom Liberty introduceert een nieuw zijverhaal dat V kan verkennen als onderdeel van zijn epische avontuur in Night City. De uitbreiding is een soort spionagethriller die een nieuw gebied opent en nieuwe personages introduceert om mee om te gaan, evenals een heleboel vijanden, cyberware en wapens.

"Return as cyber-enhanced mercenary V and embark on a high-stakes mission of espionage and intrigue to save the NUS President. In the dangerous district of Dogtown, you must forge alliances within a web of shattered loyalties and sinister political machinations. Do you have what it takes to survive?"

Je voorbereiden op wat komen gaat

Cyberpunk 2077 heeft na de moeizame release een knus plekje gevonden in veel videogamebibliotheken. Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft er sinds de lancering veel aan gedaan om het spel te verbeteren en de fans hebben hier positief op gereageerd. De release van Phantom Liberty zal velen van hen terugbrengen naar Night City voor een nieuw avontuur, en de ontwikkelaar wil ervoor zorgen dat ze genieten van de best mogelijke ervaring. CD Projekt Red heeft in de aanloop naar de release van de uitbreiding een nieuwe patch uitgebracht voor Cyberpunk 2077 die een reeks kleine fouten op PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc oplost.

 

 

Patch 1.67 bestaat voornamelijk uit gameplay- en questfixes, maar bevat ook prestatieverbeteringen voor de game op Xbox Series X/S consoles, waar Cyberpunk 2077 wat problemen gaf na lange tijd te hebben gedraaid. Je kunt alle details bekijken in de officiële Patch 1.67 notes.

Over het geheel genomen levert Cyberpunk 2077 een geweldige verhaallijn, unieke gameplaymechanica en een solide ervaring die alleen maar beter wordt met de release van Phantom Liberty over een paar maanden. We raden je ten zeerste aan om onze prijsvergelijker te gebruiken om de beste deals voor Phantom Lyberty CD keys te bekijken als je dat nog niet hebt gedaan, maar wees niet bang om Cyberpunk 2077 te spelen voordat de uitbreiding uit is. Er is zoveel te doen in het spel dat het je een hele tijd bezig zal houden als je ernaar streeft om de secundaire missies te voltooien.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief