Instant Gaming EU
 
 

Stellar Blade

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Stellar Blade is een spannend avontuur dat je meeneemt naar de laatst overgebleven stad op Aarde, Xion. In dit spel speel je als Eve, een vrouw met de missie om de Aarde te herstellen uit de handen van een ras van monsters bekend als de NA:tives. Deze verschrikkelijke wezens zijn onze planeet binnengevallen en hebben het grootste deel ervan in een woestenij veranderd, de bevolking gedecimeerd en de menselijke beschaving bijna vernietigd. De weinige overlevenden verzamelen zich in een enkele stad, een plaats waar mensen vechten om te overleven tegen de constante aanvallen van de indringers.



      In Stellar Blade moet Eve relaties smeden met de inwoners van Xion en hen helpen de stad weer op te bouwen, terwijl ze het opneemt tegen machtige vijanden in spannende, op actie gebaseerde gevechten. Ze kan verschillende vaardigheden ontwikkelen die goed van pas komen om de NA:tieven uit te schakelen, maar er zijn genoeg vijandelijke types, waaronder angstaanjagende eindbazen, die een echte uitdaging vormen voor haar gevechtscapaciteiten.



      Stellar Blade is een episch avontuur in een post-apocalyptische wereld met indrukwekkende beelden en actievolle gameplay.

      Lees verder

      Beste prijzen voor Stellar Blade

      Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

      Opmerkingen over Stellar Blade

      • Technische informatie

      • Categorieën : Actie , Avontuur
      • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
      • Ontwikkelaar : SHIFT UP Corporation
      • Modus : Solo
      • Verschijningsdatum : 26 april 2024
      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief