De online modus van Watch Dogs Legion maakt vandaag zijn debuut

De online modus van Watch Dogs Legion maakt vandaag zijn debuut

Watch Dogs Legion kwam een paar maanden geleden uit, maar een van de functies waar spelers reikhalzend naar uitkeken ontbrak jammerlijk in de release: de online modus. Hoewel Watch Dogs Legion enig succes heeft gekend, is het momenteel niet opgewassen tegen wat je van een AAA spel van Ubisoft zou verwachten. Het moet gezegd dat online multiplayer nu een belangrijk, zo niet essentieel, onderdeel van veel spellen is, vooral omdat het de levensduur ervan aanzienlijk verlengt.

Gamers die reikhalzend hebben uitgekeken naar de release van Watch Dogs Legion's multiplayer modus kunnen eindelijk genieten van de functie, want die is al beschikbaar op consoles. Natuurlijk hoort bij deze uitgave een gloednieuwe video die meer onthult over de verschillende online modes, die als volgt zijn:

- Nieuwe co-op missies voor twee tot vier spelers, die nieuwe gameplay-mechanieken bieden en je in staat stellen leden voor je team te werven.

- Een gratis te spelen co-op open-wereld speltype voor maximaal vier spelers waarin je, zoals de naam al doet vermoeden, vrijuit kunt spelen en aan allerlei activiteiten kunt deelnemen.

- Een PvP speltype voor vier spelers, genaamd Arachnobot Arena, waarin elke speler een zwaar bewapende robot bestuurt in een deathmatch. Dit is het eerste PvP speltype in het spel, maar in de toekomst zullen er meer worden toegevoegd.

 

 

Maar dit is niet allemaal goed nieuws. Ubisoft onthulde ook dat de lancering van de online modus op de PC vertraagd zal worden omdat ze enkele problemen met bepaalde grafische kaarten ontdekten die het spel deden crashen. Om allerlei problemen te voorkomen, brengen ze de online modus pas uit als de bug verholpen is en ze werken er al aan. Daarom is er nog geen verschijningsdatum voor de online modus op de PC. Natuurlijk, als je Watch Dogs Legion nog niet bezit, aarzel dan niet om onze vergelijker te bezoeken om het voor de beste prijs op alle platforms te krijgen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief