Online multiplayer komt er eindelijk aan in Watch Dogs Legion

Online multiplayer komt er eindelijk aan in Watch Dogs Legion

Het heeft even geduurd, maar Ubisoft gaat eindelijk leveren wat beloofd was en Watch Dogs Legion spelers kunnen binnenkort genieten van een van de meest verwachte functies van het spel. Hoewel het spel een zeer solide single-player ervaring biedt waarin je meerdere personages kunt gebruiken om te vechten tegen de onderdrukkende corporatie die de stad Londen in een post-Brexit tijdperk probeert te beheersen. Watch Dogs Legion bevat een vernieuwend systeem waarin bijna elke burger door DedSec als agent kan worden gerekruteerd om gebruik te maken van hun exclusieve vermogens om de waarheid over de situatie in de stad te onthullen en voor hun vrijheid te vechten.

Watch Dogs Legion zal nog veel meer mogelijkheden bieden als de online multiplayer modi worden ingevoerd, en daarom is het toevoegen van de nieuwe functie een prioriteit geweest voor de ontwikkelaars nadat ze erin geslaagd waren alle problemen te verhelpen die in het spel verschenen nadat het op 29 oktober 2020 was uitgebracht. Enkele maanden later en na in november te zijn uitgesteld, komen de gloednieuwe online multiplayer modes in het spel beschikbaar op 9 maart. Ze komen in de vorm van een update die gratis is voor alle spelers op PC en consoles.

 

 

Er komen verschillende online multiplayer modi in Watch Dogs Legion, elk met verschillende mogelijkheden. Je zult kunnen deelnemen aan korte coöperatieve missies in een team van twee tot vier spelers of mikken op een grotere uitdaging in de Tactical Ops modus, waarin je moeilijke missies probeert in een open-wereld scenario. Als PvP je ding is, biedt Spiderbot Arena je de mogelijkheid je eigen robot te besturen om tegen anderen te strijden in intense gevechten voor maximaal 8 spelers.

Met deze toevoeging wordt Watch Dogs Legion eindelijk de complete ervaring die alle fans van de serie bij de lancering verwachtten te krijgen. Het is beter laat dan nooit.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief