De volgende Call of Duty komt dit jaar uit

De volgende Call of Duty komt dit jaar uit

Spelers zijn momenteel ondergedompeld in Call of Duty: Black Ops - Cold War, Warzone, of zelfs allebei, want Seizoen 3 begon net twee weken geleden. Maar Activision kijkt nu al naar de toekomst van de franchise. Er is hier geen grote verrassing, want de Call of Duty serie is een jaarlijkse aangelegenheid geworden, dus de lente is meestal de tijd waarin we informatie beginnen te krijgen over het deel dat in ontwikkeling is, want het is ook de tijd voor financiële overzichten.

De laatste weken zijn er wat geruchten geweest over dit nieuwe deel met de codenaam Call of Duty WWII: Vanguard, dat ontwikkeld zou worden door Sledgehammer Games, makers van Call of Duty WWII uit 2017. Hoewel deze geruchten beweerden dat het spel misschien zou worden uitgesteld tot 2022, heeft Activision dit ontkend door te bevestigen dat de volgende Call of Duty inderdaad dit jaar zal verschijnen, en we hebben zelfs een release window. Daniel Alegre, president en COO van Activision, kondigde het goede nieuws aan:

We zijn erg opgewonden voor de premium Call of Duty release van dit jaar. De ontwikkeling wordt geleid door Sledgehammer Games en het spel ziet er geweldig uit en ligt op schema voor een herfstrelease.

Dit is een ervaring die gebouwd is voor de volgende generatie, met verbluffende beelden in de campagne, multiplayer en coöperatieve spelmodi, ontworpen om zowel te integreren met het bestaande COD ecosysteem als het te verbeteren. We kijken ernaar uit om binnenkort meer details met de gemeenschap te delen.

 

 

Deze uitspraak zou fans van de licentie moeten geruststellen, die afgeschrikt werden door de laatste geruchten over het volgende Call of Duty spel. Het gerucht ging ook dat Call of Duty WWII: Vanguard zou zich kunnen afspelen rond 1945, in een werkelijkheid waarin de oorlog nog niet afgelopen is, of in 1950, aan het begin van de Koreaanse oorlog. Deze informatie is noch bevestigd, noch ontkend, dus elk scenario is op dit moment open.

In elk geval zal het niet lang duren voor we de waarheid te weten komen. Intussen kun je Call of Duty: Black Ops - Cold War nog steeds tegen de beste prijs op onze website vinden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief