Instant Gaming EU
 
 

Call of Duty: Black Ops - Cold War

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De iconische first-person schiet-serie is terug in een nieuw deel dat je meeneemt naar een van de belangrijkste periodes van geopolitieke spanning in de geschiedenis. Call of Duty: Black Ops - Cold War speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in de vroege jaren tachtig en het verhaal is gebaseerd op gebeurtenissen en samenzweringen die plaatsvonden in die periode. Het spel bevat een campagne met een verhaal dat je meeneemt naar locaties over de hele wereld in missies die variëren van het verzamelen van informatie tot het uitschakelen van belangrijke doelwitten in het conflict tussen de Verenigde Staten van Amerika en de Sovjet-Unie. In de singleplayer-campagne vecht je onder andere in Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije en het hoofdkwartier van de Sovjet-KGB.



    Call of Duty: Black Ops - Cold War bevat ook tal van multiplayermodi, waaronder klassieke 6v6- en 12v12-modi zoals Domination, Control, Kill and Destroy of Team Deathmatch, maar ook nieuwe zoals V.I.P. Escort of Combined Arms. Dit deel van de Call of Duty: Black Ops-serie brengt ook Fireteam, een gloednieuw multiplayerspeltype waarin vier teams van 10 spelers in een gigantische strijd verwikkeld zijn.



    Tot slot keert de spannende coöperatieve gameplay die Zombies aan de vorige Black Ops-games toevoegde, ook terug in Call of Duty: Black Ops- Cold War met tal van nieuwe wapens en uitrustingen waarmee je het op kunt nemen tegen hordes bloeddorstige monsters. Call of Duty: Black Ops - Cold War zal ook Call of Duty: Warzone free-to-play-ervaring ondersteunen en helpen uitbreiden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Call of Duty: Black Ops - Cold War

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Vereist een Battle.net-account om de jouw spel-cd-sleutel te activeren.

    Opmerkingen over Call of Duty: Black Ops - Cold War

    Gollaruk
    Gollaruk
    24 dec. 2021 07:55on dlcompare.fr
    j'adore l'univers de call of duty, je conseille ce jeux.
    Ik hou van het Call of Duty universum, ik raad dit spel aan.
    luka
    luka
    5 nov. 2021 11:16on dlcompare.fr
    trop cher
    te duur
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief