Jouw kans om een Diablo-achtige actie-RPG helemaal gratis te claimen op GOG

Jouw kans om een Diablo-achtige actie-RPG helemaal gratis te claimen op GOG

GOG, een digitaal distributieplatform voor PC-games van CD Projekt, staat bekend om de vele klassieke games die niet altijd beschikbaar zijn op Steam of Epic Games Store. Naast het bieden van een nostalgisch uitstapje voor gebruikers, geeft GOG af en toe verschillende spellen weg, met Shadows: Awakening is de meest recente titel. Dit is als onderdeel van GOG's doorlopende Summer Sale campagne. Het spel werd voor het eerst uitgebracht in 2018 en kost momenteel rond de 29,99€ op Steam, waardoor dit een mooie kans is om het spel gratis te krijgen.

 

 

Gebruikers kunnen het spel claimen voor 24 juni. Dit is een actie-RPG met een isometrische weergave die lijkt op de Diablo-serie, waardoor spelers kunnen wisselen tussen verschillende personages. Volgens de ontwikkelaars kan het meer dan 20 uur duren om Shadows: Awakening meer dan 20 uur in beslag nemen, terwijl de enorme content van het spel wel 60 uur aan gameplay biedt. Geïnteresseerden zouden het spel nu moeten kopen, zodat ze even kunnen bijkomen van de vele uren Diablo 4 spelen. Hoewel het spel gemengde kritieken kreeg bij de release in 2018, is het nu gratis.

Daarnaast gaat Epic Games Store door met zijn jaarlijkse gratis game giveaways, met als nieuwste Freshly Frosted, een levendig puzzelspel waarin spelers lopendebandsystemen opzetten om donuts op de juiste manier in te vriezen. Het spel werd beschouwd als een van de beste puzzelspellen van 2022. Gebruikers kunnen ook wat gratis in-game valuta verzamelen voor Rumble Club. De Epic Games Store geeft deze freebies weg tot 27 juni. Zoals altijd biedt onze prijsvergelijker gamers altijd de beste deal voor topgames, dus zorg ervoor dat je hem gebruikt om de beste deal voor je aankomende favoriete titels te bemachtigen.

26.26€
Diablo 4
Diablo 4
  • Categorieën : Casual , Simulatie , Strategie , Puzzel
  • Uitgever : The Quantum Astrophysicists Guild
  • Ontwikkelaar : The Quantum Astrophysicists Guild
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 10 juni 2022
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief