BG PPC IG EN
 
 

DOOM Eternal krijgt een nieuw masterniveau

DOOM Eternal krijgt een nieuw masterniveau

DOOM Eternal is een uitstekend spel dat zowel fans van de populaire first-person shooter-serie als veel nieuwkomers heeft geboeid, met zijn verbluffende graphics en gameplay vol non-stop actie. Het is een door en door waardig vervolg, dat spelers alles geeft wat ze graag zouden willen vinden in een spel over het doden van demonen, met hordes mindere vijanden om uit te roeien en eindbazen om te vechten. De verhaalstand is een behoorlijk episch avontuur, maar als je iets anders wilt, kun je in de gevechtsstand springen en meedoen aan frenetieke, asymmetrische multiplayergevechten. De inhoud van DOOM Eternal is zojuist uitgebreid met een nieuw Master Level in een nieuwe gratis update voor het spel.

Het Super Gore Nest Master Level zal enorme portalen introduceren die door legioenen van demonen gebruikt kunnen worden om zich te verplaatsen tussen de hel en Mars of de aarde. Zo'n grote bedreiging moet zo snel mogelijk worden geëlimineerd. Hoewel vergelijkbare portalen aanwezig waren in DOOM Eternal, is het aantal demonen dat er doorheen kan komen in het Super Gore Nest Master-niveau gewoon belachelijk en is de moeilijkheidsgraad veel hoger. Maar als je een steeds grotere uitdaging aangaat, kun je het nieuwe level spelen in de klassieke modus, waarin je alleen een shotgun krijgt om je avontuur te beginnen, en terwijl je speelt zul je andere wapens moeten vinden. Natuurlijk wordt alle moeite die je doet om het level te voltooien beloond met de nieuwe "Class Green Slayer" skin voor je personages, en er zijn andere aanpassingsmogelijkheden die je kunt vrijspelen door tijdens het spel een aantal uitdagingen te voltooien.

 

 

Deze nieuwe toevoeging komt net op tijd voor de release van DOOM Eternal voor Nintendo Switch, die op 6 december plaatsvindt. Ook wordt het spel morgen toegevoegd aan de Xbox Game Pass, zodat je DOOM Eternal kunt spelen zonder dat je het hoeft te kopen als je geabonneerd bent op de dienst en het natuurlijk nog niet hebt.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief