Instant Gaming EU
 
 

DOOM Eternal

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Deze first-person shooter is de vijfde hoofdtitel in de Doom series. Speel opnieuw als de Doom Slayer, de oude krijger, en neem het op tegen de demonische hordes uit de hel. Je krijgt verbeterde bepantsering en nieuwe uitrusting, waaronder een op de schouder gemonteerd kanon met vlammenwerper, een intrekbaar, aan je pols bevestigd lemmet en een nieuwe dubbele sprint-vaardigheid. Ook is er een verbeterde selectie wapens en mods om mee te spelen, zoals de nieuwe Meat Hook-bevestiging van de Super Shotgun, die je in het gezicht van vijanden trekt.



    De Battle Mode van Doom Eternal is een 1 tegen 2 competitieve modus waarin een Doom Slayer het opneemt tegen twee door spelers bestuurde demonen in een wedstrijd van "vaardigheid tegen strategie". De Battle Mode van Doom Eternal zal bij de lancering zes unieke maps hebben, elk ontworpen om de Doom Slayer en demonen te laten deelnemen aan een hels kat-en-muisspel. Deze arena's bevatten portals, monkey bars en jump pads. In het begin kun je kiezen uit vijf demonen: Revenant, Pain Elemental, Mancubus, Marauder, en Arch-vile. Elke demon heeft zijn eigen specifieke vaardigheden, sterke en zwakke punten. En om het nog ingewikkelder te maken, als je een demon doodt, kunnen ze na een bepaalde tijd weer verschijnen als je de andere niet binnen die tijd doodt. Als een demon opnieuw verschijnt, heeft hij de helft van zijn maximale gezondheid.



    De nieuwe Invasion-mode laat andere spelers je campaign binnenvallen als demon, of je kunt hetzelfde doen, je aansluiten bij de demonenhorde en de games van andere spelers binnenvallen, alleen of met een jachtgezelschap, vergelijkbaar met de Invasion-mechanic van Dark Souls.

    Lees verder

    Beste prijzen voor DOOM Eternal

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Activeer je sleutel en download jouw spel op Bethesda.net.

    Opmerkingen over DOOM Eternal

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief