You are here
We also support
 
 
 
 

EA teased zojuist 4 nieuwe spellen voor 2023

EA teased zojuist 4 nieuwe spellen voor 2023
NEWS 12 mei 2022 18:30

Tijdens hun berichtgeving voor de winst over het vierde kwartaal van 2022 heeft EA vier geplande spellen voor het komende jaar verklaard. Ze hebben deze spellen niet bij naam genoemd, anders dan te verklaren dat het gaat om "een belangrijke IP, een partnertitel, een remake, en een sporttitel". Gezien het feit dat deze spellen voor het laatste kwartaal van dit financiële jaar gepland zijn, kijken we naar een release ergens tussen 1 januari en 1 april, wat niet al te lang wachten is gezien we niet eens weten wat deze titels zijn.

Dat gezegd hebbende, EA bezit veel titels die leuk zouden zijn om over te speculeren. Zo kan de "belangrijke IP" waarnaar verwezen wordt een nieuw Star Wars spel zijn, misschien een vervolg op edi: Fallen Order. Of misschien is het Mass Effect 4, of een nieuw Dragon Age vervolg, of iets heel anders. Op dit moment zijn fans in rep en roer door de geruchten dat de nieuwe Mass Effect op de een of andere manier Commander Shepard zal terugbrengen, dus als Mass Effect 4 volgend jaar uitkomt, zullen we dat veel eerder weten. 

 

mass effect legendary edition

 

Afgezien van de grote IP heeft EA ook verschillende samenwerkingsverbanden die in het plaatje zouden kunnen passen. Ze hebben er onlangs een aangekondigd met Middle Earth Enterprises, dat heeft geleid tot het mobiele free-to-play spel The Lord of the Rings: Heroes of Middle-Earth. Dit is echter in het rapport vermeld, dus de partnertitel zou iets nieuws kunnen zijn.

Wat de remake betreft is de meest waarschijnlijke kandidaat Dead Space, dat op dit moment veel ophef maakt vanwege de verbeterde graphics, het ongelooflijke geluidsontwerp, en aan de gameplay te zien, genoeg bloed en gore om elke horrorfan te doen watertanden. 

 

 

De sporttitel wordt waarschijnlijk FIFA. Jammer genoeg hebben EA en FIFA hun zakelijke relatie beëindigd, die eindigt als de wereldkampioenschappen voor vrouwen van komende zomer zijn afgelopen. EA zal echter nog wel doorzetten met zijn FIFA spel uit 2023. 

Dat is een hoop speculatie, maar we zullen meer weten als 2022 ten einde loopt. Als je er vroeg bij wilt zijn, haal dan een Dead Space PC sleutel op uit onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Reward event Saints Row
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief