Instant Gaming EU
 
 

Star Wars Jedi: Fallen Order

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Star Wars Jedi: Fallen Order volgt het verhaal van Cal Kestis, een jonge Padawan die de eerste aanvallen heeft overleefd na Orde 66, het decreet van de Keizer om de Jedi uit te roeien. Dit beleid bepaalt dat alle Jedi verraders van de Galactische Republiek geëxecuteerd moeten worden door de Clone Troopers, het leger van de Republiek. Hij moet zijn Jedi training onder de knie krijgen terwijl hij zich verbergt voor de Tweede Zuster, de Keizerlijke Inquisitorius die op hem jaagt. Zij is een voormalig lid van de Jedi Orde en is een krachtige draagster van de Force die een tweesnijdend rood lichtzwaard gebruikt met een ronde beschermer waardoor het vrij kan ronddraaien. Ze wordt bijgestaan door Purge Troopers, die Jedi-waarnemingen onderzoeken en getraind zijn om ze te bestrijden met een elektro-staf.



    Ondergedoken in een gloednieuwe Star Wars wereld, Bracca, is Cal geen totale eenzaat. Hij wordt geholpen door de droid BD-1 en de mysterieuze voormalige Jedi Knight Cere Junda, die hem zal helpen zijn Jedi vaardigheden te ontsluiten.



    Spelers zullen hun Jedi-training gebruiken om verschillende mêlee-combinaties te maken met een innovatief gevechtssysteem dat lichtzwaard- en Force-vaardigheden mixt. Het spel heeft substantiële Metroidvania-elementen en Sekiro-achtige gevechten. Spelers maken ook gebruik van traversale en andere platformtechnieken om tegenstanders strategisch te verslaan en puzzels op hun pad op te lossen in dit avontuur dat zich uitstrekt over het hele heelal.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Star Wars Jedi Fallen Order

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Star Wars Jedi: Fallen Order

    Franck
    Franck
    20 nov. 2019 20:13on dlcompare.fr
    Ah en voilà une licence connu et reconnu par tous ! L'Univers Star wars et son lore aussi riche que l'Encyclopédie de Diderot et D'Alembert. Un univers qui vous transporte et vous permet de vous évader et qui me rappelle mon premier contact : 1986, l'épisode IV en VHS... ça date ! En voilà un jeu qui me plairait bien d'essayer ne serait-ce que pour retrouver le goût des années perdues ;)
    Ah hier is een licentie bekend en erkend door iedereen! Het Star Wars universum en zijn overlevering zo rijk als de Encyclopedie van Diderot en D'Alembert. Een universum dat je meeneemt en je laat ontsnappen en dat me doet denken aan mijn eerste contact: 1986, episode IV op VHS... dat is lang geleden! Hier is een spel dat ik graag zou willen proberen, al was het maar om de smaak van verloren jaren terug te vinden ;)
    akiba
    akiba
    20 nov. 2019 17:02on dlcompare.fr
    Comme presque tous le monde ici je suis aussi un grand fan de Star Wars et ce jeu me donne beaucoup d’espoir pour le renouveau de la série en jeux vidéo le jeu est très beau et je sens que l'univers est bien représenter j’espère avoir une chance de le gagné afin de voir si je ne me suis pas tromper. Que la force sois avec tout les participant ;)
    Zoals bijna iedereen hier ben ik ook een grote fan van Star Wars en dit spel geeft me veel hoop voor de heropleving van de serie in video games het spel is erg mooi en ik heb het gevoel dat het universum goed vertegenwoordigd is hoop ik Ik hoop dat ik een kans krijg om het te winnen om te zien of ik het niet mis heb. Moge de kracht met alle deelnemers zijn ;)
    Pierre LIPP
    Pierre LIPP
    20 nov. 2019 12:45on dlcompare.fr
    Jsuis un grand fan de Star Wars et j'ai suivi la sortie de ce jeu de très près ! SI au début j'était dubitatif, je dois avouer que le résultat m'enchante au plus haut point :D Les graphismes sont magnifiques et le gameplay a l'air plaisant. Bref, j'espère vraiment pouvoir y jouer un jour mais pour le moment il est encore trop cher pour moi ^^'
    Ik ben een grote fan van Star Wars en ik heb de release van dit spel op de voet gevolgd! Als ik in het begin twijfels had, moet ik toegeven dat het resultaat me tot het hoogste punt betovert :D De graphics zijn prachtig en de gameplay ziet er leuk uit. Kortom, ik hoop echt dat ik het ooit kan spelen, maar op dit moment is het nog te duur voor mij ^^'
    Jordan Pang Min Han
    Jordan Pang Min Han
    20 nov. 2019 08:26on dlcompare.com
    I would like to win this game because Im always a big fan of star wars and haven't own any of the game yet because it's expensive, and the game atmosphere and graphics is just insane and especially the light saber fight, various location to explore, lastly, shoutout for the creator of star wars!
    Ik zou graag dit spel winnen omdat ik altijd een grote fan van star wars en nog niet bezit een van het spel omdat het duur is, en het spel sfeer en graphics is gewoon waanzinnig en vooral de light saber strijd, verschillende locatie om te verkennen, ten slotte, shoutout voor de maker van star wars!
    Jorge
    Jorge
    20 nov. 2019 08:04on dlcompare.es
    Me gustaría jugarlo porque disfrutaré de una experiencia inolvidable, adentrarme en esta etapa de la saga y simpatizar con el personaje, todo se termino, solo quedamos nosotros representando las fuerzas del orden, de la bondad y de la luz, combatiendo contra las hordas que nos mande el lado oscuro de la fuerza.
    Ik zou het graag spelen, omdat ik zal genieten van een onvergetelijke ervaring, in deze fase van de saga en sympathiseren met het karakter, is alles voorbij, blijven we alleen vertegenwoordigen de krachten van orde, goedheid en licht, vechten tegen de hordes die ons de donkere kant van de kracht.
    Choukette
    Choukette
    20 nov. 2019 06:13on dlcompare.fr
    J'ai découvert le jeu sur le stream de Sardoche, et c'est juste une tuerie, je veux jouer à ce jeu ! le finir à 100% et profiter de toute les petites histoires et détails qui font grandir l'univers star wars ! en plus d'avoir un sacré défi dans le dernier mode de difficulté :)
    Ik ontdekte het spel op Sardoche's stream, en het is gewoon een killer, ik wil dit spel spelen ! finish het op 100% en geniet van alle kleine verhalen en details die het star wars universum doen groeien ! en heb een geweldige uitdaging in de laatste moeilijkheidsgraad modus :)
    Nathan
    Nathan
    20 nov. 2019 00:11on dlcompare.fr
    J'espère beaucoup de ce jeu, déjà une certaine réconciliation avec EA par rapport aux battlefront ... mais aussi un jeu solo star wars qu'on devait avoir depuis longtemps (Star Wars 1313). Ayant adoré l'histoire de KOTOR / the force unleashed, avoir mon propre avis sur le jeu serait ouf et j'avoue l'amusement apporté par le petit bâton et la force peut être vraiment satisfaisant x) Et surtout une scène dans le vénator ou acclamator me fait trop envie :P
    Ik hoop op veel van dit spel, al enige verzoening met EA over de battlefronts ... maar ook een star wars single player game die al lang had moeten komen (Star Wars 1313). Ik hield van het verhaal van KOTOR / the force unleashed, het zou geweldig zijn om mijn eigen mening over het spel te hebben en ik geef toe dat het plezier dat het kleine stokje en de force brengen echt bevredigend kan zijn x) En vooral een scène in de venator of acclamator maakt dat ik het te graag wil :P
    Courmont Benjamin
    Courmont Benjamin
    19 nov. 2019 11:23on dlcompare.fr
    Premièrement merci pour ce concours. Je participe pour ce jeu, car ayant suivie toutes les aventure sur l'univers Star Wars celui-ci couvrira une parti qui me semble encore bien mystérieuse. Très hâte de voir ce que cette opus nous réserve ! Merci encore et que la Force soit avec vous...
    Allereerst, bedankt voor deze wedstrijd. Ik doe mee voor dit spel, want na alle avonturen in het universum Star Wars te hebben gevolgd, zal dit spel een deel bestrijken dat mij nog vrij mysterieus voorkomt. Ik kan niet wachten om te zien wat dit opus voor ons in petto heeft! Nogmaals bedankt en moge de Kracht met u zijn...
    Clément CACLAR
    Clément CACLAR
    18 nov. 2019 19:08on dlcompare.fr
    La République galactique a été fondée pour amener la paix dans la galaxie, mais, tout au long de son existence, elle a été secouée par des sécessions et des guerres, notamment contre l'Empire Sith. Les chevaliers Jedi, gardiens de la paix et de la justice, réussissent à éliminer les Sith et la galaxie retrouve la prospéritéa. Cependant, après des millénaires d'existence, la République montre d'innombrables failles et se trouve fragilisée ; selon une prophétie Jedi, un « Élu » naîtra et rétab
    De Galactische Republiek werd opgericht om vrede te brengen in het heelal, maar in de loop van haar bestaan is zij geteisterd door afscheiding en oorlog, vooral tegen het Sith Rijk. De Jedi Knights, beschermers van vrede en gerechtigheid, slaagden erin de Sith te elimineren en de melkweg keerde terug naar voorspoed. Na millennia van bestaan vertoont de Republiek echter talloze gebreken en is verzwakt; volgens een Jedi-profetie zal een "Uitverkorene" worden geboren die de Republiek in haar oude glorie zal herstellen.
    Baptiste
    Baptiste
    18 nov. 2019 16:55on dlcompare.fr
    Fan, voire accro à la licence star Wars depuis toujours, j'ai pu faire certains jeux de la licence que ce soit sur PS1 ou bien sur Pc plus récemment. Cet épisode est et restera je pense un des meilleurs jeux star wars.
    Fan, zelfs verslaafd aan de Star Wars-licentie sinds altijd, kon ik een aantal games van de licentie die het op PS1 of op Pc meer recent. Deze episode is en blijft denk ik een van de beste star wars games.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Categorieën : Actie , Avontuur , Science fiction , Ruimtevlucht
    • Uitgever : Electronic Arts
    • Ontwikkelaar : Respawn Entertainment
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 14 november 2019
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 64 bits 7, 8.1 / 10
      • CPU : AMD FX-6100, Intel I3-3220
      • RAM : 8 GB
      • GPU : Radeon HD 7750, GeForce GTX 650
      • Opslagruimte : 55 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16ESRB T
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief