Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Gloomhaven en ARK zijn gratis op PC

Gloomhaven en ARK zijn gratis op PC
FREE GAMES23 sep. 2022 16:00

Epic Games blijft elke week gratis pc-spellen weggeven via zijn distributieplatform. Dat is al zo sinds de Epic Games Store een paar jaar geleden zijn deuren opende, en als je hem sinds het begin bezoekt zou je bibliotheek nu zonder twijfel meer dan honderd titels moeten hebben. Deze week kun je bijvoorbeeld een paar spellen claimen die je permanent als onderdeel van je collectie in de winkel houdt. Gloomhavenen ARK: Survival Evolved zijn tot volgende week donderdag gratis beschikbaar. Je hoeft alleen maar naar de Epic Games Store te gaan en ze te claimen om ze aan je spelbibliotheek toe te voegen. Als je nog geen account hebt, kun je er gemakkelijk een aanmaken, je hebt alleen een geldig e-mailadres nodig. 

ARK: Survival Evolved kan nu worden beschouwd als een klassieker in het genre. Het spel brengt je naar een mysterieus eiland dat bevolkt wordt door dinosaurussen en oerwezens. Je doel is om te overleven met alle middelen die je tot je beschikking hebt, waarvoor je moet jagen, grondstoffen oogsten, gewassen verbouwen en technologieën onderzoeken terwijl je dit land vol geheimen en allerlei bedreigingen verkent.

 

 

Gloomhaven is de digitale versie van een populair tafelbladspel waarin je een groep huurlingen bestuurt die probeert te gedijen in een duistere fantasiewereld. Kies je groepsleden en neem deel aan een lange campagne met bijna honderd scenario's waarin je tegen talloze wezens mag strijden om missies te voltooien en goud te winnen. Naarmate je vordert, speel je extra uitrusting en karakterklassen vrij. Gloomhaven heeft een beurtelings gevechtssysteem met kaarten als middelpunt. Het is een gepolijst spel met goede graphics dat perfect is voor liefhebbers van strategie.

Als je de kans mist om deze spellen gratis te krijgen of je wilt ze uitbreiden met extra inhoud via DLC's, dan kun je met onze prijsvergelijker op zoek gaan naar Gloomhaven en ARK: Survival Evolved wanneer je maar wilt.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief