Eneba COM
 
 

ARK: Survival Evolved

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Kun jij in leven blijven op een eiland vol dinosaurussen en mythische wezens? Welkom op ARK: Survival Evolved, een open wereld actie-survival game in een met monsters gevulde wildernis. Je begint naakt en weerloos, en op de een of andere manier moet je je zien op te werken tot een geduchte overlever in een vijandig land dat bekend staat als ARK.



    Use all your skills to survive. Je moet voorraden verzamelen om te kunnen eten en drinken. Alles wat je doet, inclusief reizen en het dragen van uitrusting, kost je energie. Bovendien heb je te maken met het weer, de dag- en nachtcyclus en de temperatuur van je omgeving. Je moet schuilplaatsen, wapens, kleding en harnassen maken om van het land te kunnen leven.



    Build to stay alive. Verzamel hout en zoek mineralen om je basis op te zetten. Je kunt muren, plafonds en deuren bouwen om je bouwwerken te maken en ze vervolgens schilderen volgens je eigen visuele stijl. Je kunt zelfs voedsel planten en verbouwen in je eigen boerderij.



    Capture and train creatures. Ark heeft meer dan 170 wezens die je kunt vangen en temmen. Eenmaal getraind, kun je ze opdrachten geven om taken uit te voeren: ze kunnen je uitrusting dragen, prooien mee terug nemen naar je basis, of ze zelfs als rijdier gebruiken. Je kunt ze ook levelen en fokken met hun eigen soort om nieuwe generaties met andere eigenschappen te creëren.



    ARK: Survival Evolved biedt ook de mogelijkheid om tussen verschillende ARK's te reizen die op een netwerk van andere servers zijn gehost, wat betekent dat je een heel universum van ARK's kunt verkennen en veroveren. Of je nu alleen of met meerdere spelers speelt, je zult nooit een tekort hebben aan dingen om te doen, plaatsen om te verkennen en wezens om te temmen. ARK is de ultieme survival-ervaring.

    Lees verder

    Beste prijzen voor ARK Survival Evolved

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download je spel in de Windows 10/Microsoft-winkel

    Opmerkingen over ARK: Survival Evolved

    david
    david
    20 sep. 2019 19:56on dlcompare.fr
    bonjour,ark est un très bon jeu sauf que je ne peux pas quitter the island dès que je veux charger une autre map comme the center le jeu crash!! si quelqu'un a une solution je suis prenneur.
    Ik weet niet zeker of ik het spel kan spelen, maar ik kan niet van het eiland afkomen als ik een andere kaart wil laden zoals het centrum, dan crasht het spel! Als iemand een oplossing heeft, hoor ik het graag.
    Cratuxx
    Cratuxx
    26 okt. 2017 05:18on dlcompare.es
    Un juego diferente a lo comun a parte de tener una tematica muy entretenida.
    Een spel dat anders is dan de gebruikelijke, afgezien van het feit dat het een zeer onderhoudend thema heeft.
    Elijah Mciver
    Elijah Mciver
    29 jun. 2017 23:34on dlcompare.com
    This game is great and also this website is too so many deals I couldn't handle it
    Dit spel is geweldig en ook deze website is te veel aanbiedingen ik kon het niet aan
    gvaudan
    gvaudan
    23 okt. 2016 19:35on dlcompare.fr
    Alors juste au début, en mode solo, ne perdez pas trop de temps a faire votre perso car c’est possible comme sur les JDR. Ou alors passez y vraiment beaucoup de temps. Car en fait le chrono décompte deja et vous risquez comme moi de spawner a 23h00 dans la nuit, a poil, au froid etc.. Durée de vie = 30 secondes. Sauf peut être dans la zone sud centrale plus calme. A part cela, un jeu punitif qui ne pardonne pas beaucoup mais diablement addictif !
    Dus gewoon in het begin, in solo mode, verspil niet te veel tijd om je character te maken want het is mogelijk zoals op JDR. Of er echt veel tijd doorbrengen. Want in feite is de timer al aan het aftellen en loop je het risico zoals ik om 23h00 's nachts te spawnen, naakt, koud etc.. Levensduur = 30 seconden. Behalve misschien in de zuidelijke centrale zone die rustiger is. Afgezien daarvan, een straf spel dat niet veel vergeeft, maar duivels verslavend is!
    Sulf
    Sulf
    26 aug. 2016 23:28on dlcompare.es
    Los precios que marcais, no se ajustan luego cuando pinchamos en el enlace correspondiente, en vuestra web pone 15 y luego en psngames pone 22. Por lo tanto, cero credibilidad.
    De prijzen die u aanduidt, worden niet aangepast wanneer we op de overeenkomstige link klikken, in uw website staat 15 en dan in psngames staat 22. Daarom, nul geloofwaardigheid.
    Dex06
    Dex06
    19 mrt. 2016 09:44on dlcompare.fr
    LE meilleur survival du moment ! Que sa soit seul, entre amis, sur serveur privé ou officiel et hébergé sont propre serveur chez soit ! Tout est au top ! JE RECOMMANDE !!
    DE beste overleving van het moment ! Alleen, met vrienden, op een privé of officiële server en gehost op je eigen server! Alles is aan de top ! IK RAAD HET AAN!
    topor
    topor
    23 mei 2020 20:16on dlcompare.fr
    Je cherche ark en dématérialisé sur ps4
    Ik ben op zoek naar ark in dematerialized op ps4
    Mat
    Mat
    5 mei 2020 17:16on dlcompare.fr
    Plus de stock pour les prix les moins chers.
    Meer voorraad voor de goedkoopste prijzen.
    Alejandro
    Alejandro
    14 apr. 2020 17:28on dlcompare.es
    Buenas el juego está en español gracias
    Goed dat het spel in het Engels is, bedankt.
    Tuss
    Tuss
    23 dec. 2018 17:21on dlcompare.fr
    Hate de pouvoir jouer a ce jeu et ces autres extention. Vivement des prix bas
    Ik kan niet wachten om dit spel en de andere uitbreidingen te spelen. Kan niet wachten op lage prijzen
    Laat meer reacties zien
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief