De gratis uitbreiding van V Rising komt in mei

De gratis uitbreiding van V Rising komt in mei

Ondanks de lange tijd in Early Access blijft ontwikkelaar Stunlock Studios content toevoegen aan zijn open-wereld survival game. In V Rising neem je de rol aan van een vampier die na eeuwen in een diepe sluimer van alles is beroofd. Je wordt verzwakt wakker om te ontdekken dat de wereld sterk veranderd is. Al je bezittingen zijn verdwenen en je moet hard werken om je kasteel weer op te bouwen en de heerschappij op te eisen over een land dat nu wordt geregeerd door mensen en een Heilige Orde die jouw soort veracht en opjaagt. V Rising bevat spannende overlevings- en ARPG-mechanismen waarmee je grondstoffen kunt verzamelen, kunt bouwen en knutselen wat je nodig hebt, en zelfs nieuwe vampierkrachten kunt vrijspelen om steeds moeilijkere uitdagingen aan te gaan terwijl je een vijandige open wereld verkent.

V Rising werd al snel na binnenkomst in Early Access op Steam een hit, en het heeft sindsdien veel verbeteringen gekregen. Het spel wordt uitgebreid met een nieuwe uitbreiding waar alle spelers over een paar weken gratis toegang toe krijgen. Je kunt de onthullingstrailer Secrets of Gloomrot hieronder bekijken.

 

 

Een nieuwe bron van avonturen

Secrets of Gloomrot zal een nieuwe biome toevoegen met twee nieuwe gebieden en is gericht op wetenschappelijke vooruitgang op een soort Frankenstein-geïnspireerde manier. Het zal veel nieuwe knutselopties toevoegen waarmee je je vampier kunt versterken met nieuwe uitrusting en wapens. Ook wordt een nieuwe toverschool geïntroduceerd: storm, waarmee je elektriciteit kunt manipuleren. Naast deze toevoegingen bevat Secrets of Gloomrot nieuwe eindbazen en een groot aantal aanpassingen aan de systemen van het spel, waaronder bouwen, reizen, aanpassen en meer. 

Met deze uitbreiding wordt V Rising een veel grotere ervaring, die je vele nieuwe manieren biedt om je personage te ontwikkelen, je vampierenrijk op te bouwen en de nietige mensen te terroriseren die je durven uitdagen.

Secrets of Gloomrot lanceert op 17 mei voor de PC. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om je V Rising Steam key voor de beste prijs te krijgen als je nog een van de beste survival games van 2022 moet ontdekken.

15.78€
V Rising
V Rising
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief