Instant Gaming EU
 
 

V Rising

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een paar eeuwen slapen in je doodskist zijn genoeg geweest om je te verzwakken en je hongerig te maken. Als vampier ga je op jacht naar bloed in een open wereld in dit gotische multiplayer overlevingsspel. Je begint je avontuur in V Rising in een erbarmelijke staat. Als een schepsel van de nacht moet je je verbergen voor de zon en je prooi besluipen vanuit de schaduwen terwijl je probeert op krachten te komen. Nietsvermoedende dorpelingen en bandieten zullen je bron van voedsel zijn, maar de wereld van V Rising wordt ook bevolkt door gevaarlijke monsters en bovennatuurlijke beesten die je kunnen vernietigen.



    In V Rising kun je grondstoffen verzamelen en oude technieken ontdekken om onheilzame krachten vrij te spelen. Naarmate je sterker wordt, zul je uiteindelijk in staat zijn om een kasteel te bouwen, dat zal dienen als je uitvalsbasis. Met je krachten verander je je slachtoffers in loyale dienaren die alles zullen doen wat je van ze verlangt. Uiteindelijk zul je andere vampieren ontmoeten. Het is helemaal aan jou of je een bondgenootschap met hen aangaat om gemeenschappelijke doelen na te streven of dat je hen bestrijdt om de machtigste ondode in de regio te worden. Onthoud alleen dat er veel grotere bedreigingen zijn dan zij.



    V Rising is gebaseerd op actie en biedt een breed scala aan wapens en onheilige krachten die je kunt gebruiken om je tegenstanders uit te roeien.



    Heb jij wat nodig is om je vampirische krachten te beheersen en de ultieme ondode heer te worden in V Rising?

    Lees verder

    Beste prijzen voor V Rising

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over V Rising

    • Also Published By Stunlock Studios
    • Battlerite
      0.71€
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief