Guerrilla Games werkt aan een onaangekondigd spel

Guerrilla Games werkt aan een onaangekondigd spel

Na naam gemaakt te hebben in de videospelletjeswereld met de Killzone serie isGuerrilla Games, dat inmiddels overgenomen is door Sony Interactive, nu bij iedereen vooral bekend dankzij Horizon: Zero Dawn. Het Playstation exclusieve avontuur verscheen vorig jaar ook op de PC, en het vervolg, Horizon: Forbidden West is momenteel in ontwikkeling. Het nieuws over het spel brak voor het eerst in juni 2020, en we hebben er onlangs meer over te weten kunnen komen tijdens de verschillende evenementen die samen de online editie van de E3 2021 vormden. Terwijl gamers reikhalzend uitkijken naar de release van Horizon: Forbidden West, dat voor later dit jaar gepland staat, lijkt het erop dat Guerrilla Games ons nog niet alles verteld heeft.

Guerrilla Games werkt namelijk blijkbaar aan een ander spel dat nog onbekend is voor het publiek, en dat al drie jaar als geheim wordt gehouden. Deze info werd gespot op Linkedin, meer bepaald op Simon Larouche's profiel. Daaruit blijkt dat hij sinds februari 2018 aan een onaangekondigd spel werkt als Game Director. Hoewel verder niets wordt vermeld, merken we op dat de man een behoorlijk CV heeft. Hij werkte als Online Gameplay Director aan de multiplayer van Marvel's Guardians of the Galaxy, dat geannuleerd werd, maar ook aan Splinter Cell, Rainbow Six Siege, Watch_Dogs 2, en Killzone

 

 

Het is moeilijk te zeggen met zo weinig informatie, maar het lijkt erop dat Simon Larouche veel ervaring heeft met multiplayer, wat zou kunnen wijzen op een begin voor dit onaangekondigde spel. Ondanks de drie jaar ontwikkeling is het onwaarschijnlijk dat we in de nabije toekomst meer informatie zullen krijgen, nu Guerrilla Games zich momenteel concentreert op Horizon: Forbidden West voorlopig, maar we zijn nieuwsgierig om te zien waar dit allemaal over gaat.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief