Hoe activeer ik een CD-Key op Ubisoft Connect

Hoe activeer ik een CD-Key op Ubisoft Connect

Als je een CD sleutel voor een Ubisoft spel hebt gekregen, wil je beslist weten hoe je een CD sleutel activeert op Ubisoft Connect.

Ubisoft Connect is Ubisoft's digitale distributie en DRM platform. Je kunt er spellen mee kopen en downloaden, zoals die uit de Assassin's Creed serie, The Division serie, Watch Dogs, Rainbow Six, en meer. Een CD sleutel is een alfanumerieke code die je kunt vinden in de fysieke verpakking van het spel of in de e-mail bevestiging die de winkelier stuurt.

Hier staat hoe je een CD sleutel activeert met Ubisoft connect:

 1. Als je dat nog niet gedaan hebt, download dan Ubisoft Connect van hun homepage. Installeer het, start het en maak een Ubisoft account aan.
   
 2. Selecteer het lijnen-icoon linksboven in het Ubisoft Connect venster en klik op Activate a Key.

   

   

   

 3. Voer je sleutel in het veld Activation Code in en druk op Activate om het spel aan je account toe te voegen. Je krijgt een melding dat het spel aan je bibliotheek is toegevoegd. Het spel begint echter nog niet met installeren. 

   

   

 4. Om een download te starten, ga je naar je Bibliotheek en selecteer je het spel. Klik op de Download knop om het te installeren. Tijdens de installatiefase kun je kiezen waar je het spel wilt installeren.

Nu je weet hoe je een spel activeert op Ubisoft Connect, let op het volgende:

Elk spel dat je activeert en aan je bibliotheek toevoegt is voorgoed van jou. Je kunt de client gebruiken om je spellen opnieuw te installeren wanneer je maar wilt, op welke computer je maar wilt. Dit is handig als je computer kapot gaat of je van machine wilt veranderen. 

Ubisoft Connect is ook nuttig voor andere dingen. Het stelt je in staat verbinding te maken met andere spelers op het Ubisoft netwerk. Het bewaart je voortgang in je spellen voor je. Als je uitdagingen in je spellen voltooit, verzamel je Ubisoft Connect XP, in-game valuta, en unieke beloningen. Natuurlijk kun je er een inventaris van je gekochte spellen mee bijhouden en bewaren. 

Bewaar wel je CD sleutel voor het geval je je aankoop moet bewijzen. Als je je sleutel kwijt bent, geen nood, hij is opgeslagen in je Bibliotheek.

 

 1. electeer het tabblad Spellen.

   

   

 2. Selecteer het spel dat je wilt.
   
 3. Onder de Speel of Download knop, klik op Toon sleutel. Dit toont de sleutel waarmee je het spel activeert. 

 

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief