Hoe activeer je CD Keys op Bethesda.net

Hoe activeer je CD Keys op Bethesda.net

Nu je een gloednieuw Bethesda spel hebt, is je volgende stap leren hoe je CD keys kunt activeren op Bethesda.net. 

Ten eerste is een CD-sleutel een alfanumerieke code waarmee je een spel van een distributeur kunt downloaden en activeren. Je vindt ze meestal op de fysieke verpakking van het spel of in de e-mailbevestiging die de winkelier stuurt. 

Er zijn twee manieren hoe je op Bethesda.net CD keys kunt activeren: via de launcher app of via de website zelf. Merk op dat je nog steeds de launcher nodig hebt om Bethesda spellen te installeren.

Om met de launcher te activeren, download je eerst de app hier en installeer je hem. De app zal dienen als toegangspoort tot de hele Bethesda.net catalogus. Maak na het lanceren een account aan met een geldige e-mail. 

 1. Log in via de Bethesda.net launcher. Op het hoofdscherm klik je op de drie-regelige menuknop linksboven om het dropdown menu te openen.

   

   

 2. Kies Code inwisselen.
   
 3. In het scherm Redeem Code voer je je CD sleutel in en klik op Redeem. Als de sleutel ingewisseld is, klik je op Done als je geen andere sleutels hebt om te activeren.

   

   

  Als je een ongeldige sleutelfoutmelding krijgt, kijk dan of je geen typefouten in je invoer hebt. Als je een gebruikte sleutelfout krijgt, neem dan contact op met de klantenondersteuning van Bethesda.net. 
   

 4. Om je spel te installeren. Klik op de dubbele pijl linksboven op je startscherm. Klik op het dropdown menu en kies Mijn bibliotheek.

   

   

   

 5. Kies je spel en klik op de Install knop als je klaar bent om te installeren. Je kunt ook de plaats voor de installatie aanpassen.

   

   

De tweede manier om CD sleutels te activeren is via de website zelf:

 1. Log in op https://bethesda.net/ en klik op je gebruikersnaam of op het pictogram in de rechter bovenhoek. 

   

   

 2. Kies in het zijbalkmenu Redeem Code.

   

   

 3. In het scherm Redeem Code voer je je CD sleutel in en klik op Redeem. Als de sleutel ingewisseld is, klik je op Done als je geen andere sleutels hebt om te activeren.

   

   

  Als je een ongeldige sleutelfoutmelding krijgt, kijk dan of je geen typefouten in je invoer hebt. Als je een gebruikte sleutelfout krijgt, neem dan contact op met de klantenondersteuning van Bethesda.net. Je krijgt een bevestigingsmail als de code is ingewisseld.

 4. Om het spel te installeren volg je stap 4-5 van de Bethesda Launcher instructies.

Zo activeer je CD sleutels in Bethesda.net. Bewaar je sleutels voor het geval je bij een geschil een bewijs van eigendom moet overleggen. 

Merk op dat als je een spelsleutel hebt ingewisseld, het spel voorgoed van jou is. Dit betekent dat je het op elk moment opnieuw kunt installeren, vooral als je computers gaat overzetten.

Merk ook op dat bij Bethesda.net vooraf bestelde of gekochte spellen pas een CD sleutel krijgen in de buurt van de verschijningsdatum van het spel. 

Met dat alles, geniet van je spel!

 • Fyra Frost Fyra Frost

  Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief