You are here
We also support
 
 
 
 

Jagged Alliance 3 komt naar de PC

Jagged Alliance 3 komt naar de PC
NEWS 20 sep. 2021 12:00

Een paar dagen geleden vertelden we je dat Jagged Alliance Gold Edition momenteel gratis te koop is op Steam, maar we hadden niet verwacht dat dit weggevertje gepaard zou gaan met de aankondiging van een nieuw deel in de serie.

De originele Jagged Alliance verscheen in 1995, en de uitbreiding Deadly Games volgde erop. Jagged Alliance 2 bracht de serie weer tot leven in 1999, en verschillende DLC breidde de inhoud in de volgende jaren uit, waaronder Wildfire. De ontwikkelaars lieten de serie vrij lang links liggen tot Jagged Alliance: Back in Action in 2010 verscheen. Het was een remake van Jagged Alliance 2 die uitkwam om de dorst naar actie van de fans te lessen, maar het was niet genoeg. Ontwikkelaar THQ Nordic heeft een video gepubliceerd met de aankondiging van Jagged Alliance 3, die alle fans van de populaire turn-based tactics serie heeft overvallen.

 

 

Het persbericht bij de aankondigingsvideo laat er geen misverstand over bestaan: 

 

"Jagged Alliance 3 will combine tactically deep, turn-based combat with exploration of a large game world with strategic elements including gaining control over territories, training local forces, and establishing multiple squads chosen from beloved mercenaries - all well known to fans of the series."

 

Daarom kunnen de fans een nieuwe ervaring verwachten die alle hoogtepunten van de vorige delen zal bevatten, en ze in een gloednieuwe ervaring zal verwerken. Jagged Alliance 3 neemt je mee naar Grand Chien, een natie rijk aan natuurlijke rijkdommen die onder controle staat van een paramilitaire groep die bekend staat als "The Legion". De familie van de legitieme president van het land heeft haar toevlucht genomen tot het inhuren van een groep huurlingen om Grand Chien uit hun greep te bevrijden, en daar kom jij in beeld. Met een overvloed aan huurlingen om uit te kiezen, meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit, en een coöperatieve multiplayer mode om het plezier met je vrienden te delen, lijkt Jagged Alliance 3 alle elementen te hebben om het spel te worden waar alle fans al jaren om vragen. 

Er is nog geen releasedatum bevestigd voor Jagged Alliance 3, maar we verwachten zeer binnenkort meer informatie daarover te krijgen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief