Instant Gaming EU
 
 

Kingdom Hearts serie komt naar Switch

Kingdom Hearts serie komt naar Switch

De recente onthulling van het laatste personage in Super Smash Bros. Ultimate is gepaard gegaan met een leuke verrassing. Als je een fan bent van Nintendo's brawler, zat je waarschijnlijk aan het scherm gekluisterd tijdens de officiële onthulling van de laatste DLC voor het fan-favoriete vechtspel. De laatste DLC voor Super Smash Bros. Ultimate voegt Sora uit Kingdom Hearts toe als speelbaar personage. 

 

 

Kingdom Hearts 20ste verjaardag

Deze keuze voor Sora is logisch als je bedenkt dat de populaire RPG serie van Square Enix volgend jaar zijn 20e verjaardag viert. De keuze bleek ideaal toen spelleider Masahiro Sakurai bevestigde dat alle spellen uit de Kingdom Hearts serie binnenkort op Nintendo Switch verkrijgbaar zullen zijn. Ja, als je een fan bent van Kingdom Hearts, zul je voor het eerst Kingdom Hearts HD 1.5+2.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, en Kingdom Hearts 3 op Nintendo's hybride spelcomputer kunnen spelen.

De drie spellen zullen verkrijgbaar zijn als één compilatiepakket dat ook hun Cloud versies bevat. Natuurlijk zou het veel beter zijn om niet afhankelijk te zijn van een stabiele internetverbinding om er ten volle van te genieten, maar we zijn er zeker van dat Kingdom Hearts fans dat door de vingers zullen zien. De aankondiging opent ook de deur naar de release van toekomstige Kingdom Hearts spellen op Nintendo Switch.

 

 

Om een episch RPG avontuur te beleven dat je meeneemt door het universum van je favoriete personages uit Disney en Square Enix's spellen, hoef je alleen maar de beste prijs te zoeken om Kingdom Hearts spellen te kopen op onze prijsvergelijker en te wachten op de release van de komende compilatie op Nintendo Switch.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief