Eneba COM
 
 

Super Smash Bros. Ultimate

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De populairste vechtspelserie van Nintendo is terug. Super Smash Bros Ultimate is het vijfde deel van de serie, te spelen op Nintendo Switch. Het is een waanzinnig en hectisch spel voor maximaal 8 spelers waarin je een van de vele personages kunt kiezen uit de bekendste Nintendo-franchises en enkele andere third-party ontwikkelaars zoals Sega, Square Enix of Capcom, en deze kunt besturen om deel te nemen aan arenawedstrijden.



    Super Smash Bros Ultimate volgt de stappen van de vorige titels van de serie, met verschillende spelmodi die zowel een singleplayer campagnemodus bevatten als tal van multiplayer versus modi om tegen je vrienden of online te spelen.



    Elk personage heeft zijn eigen speciale moves en vechtstijl en deze onder de knie krijgen zal een must zijn om je tegenstanders te verslaan en ze uit de arena te gooien. Het vechtmechanisme is vrij eenvoudig. Om een wedstrijd te winnen moet je je tegenstanders raken om ofwel hun gezondheidsbalk te verlagen en ze te verslaan, hun weerstandsbalk te verlagen en ze uit de ring te schoppen, of proberen om meer punten te scoren dan hen binnen de tijdslimiet.



    Super Smash Bros Ultimate maakt goed gebruik van de hybride console-mogelijkheden van Nintendo en ondersteunt lokale multiplayer, lokale draadloze verbinding met andere Switch-systemen en online spelen via Wi-Fi of LAN.



    Als je intense, gekke en grappige gevechten tussen je favoriete videogamepersonages van Nintendo op je Switch wilt ervaren, biedt Super Smash Bros Ultimate je dat en nog veel meer!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Super Smash Bros. Ultimate

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Super Smash Bros. Ultimate

    MisterNG
    MisterNG
    31 jan. 2022 11:01on dlcompare.fr
    Vraiment, merci dlcompare pour tout ces sites, c'est beaucoup plus simple que de juste chercher sur google. En tout cas c'est bien un jeu que j'aimerais gagner
    Echt, bedankt dlcompare voor al deze sites, het is veel makkelijker dan gewoon googlen. Hoe dan ook, het is een spel dat ik graag wil winnen.
    Vasseur
    Vasseur
    21 dec. 2018 21:13on dlcompare.fr
    Le jeu ultime à avoir sur switch, bonne chance pour le concours :o
    Het ultieme spel om op Switch te hebben, veel succes met de wedstrijd :o
    Piromalli
    Piromalli
    21 dec. 2018 20:00on dlcompare.fr
    Très gros jeu de chez Nintendo, le hit a avoir sous le sapin !
    Zeer groot spel van Nintendo, de hit om onder de boom te hebben!
    Achille ROBIN
    Achille ROBIN
    14 dec. 2018 19:34on dlcompare.fr
    DlCompare, clairement LA réf pour savoir où acheter, et ça... Ben j'achète ! (Sauf que là je voudrais pas acheter mais gagner le jeu en question :p)
    DlCompare, duidelijk DE referentie om te weten waar te kopen, en dat... Nou, ik trakteer! (Behalve dat ik nu niet wil kopen maar om het spel te winnen :p)
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief