Kingdom Hearts serie komt op PC

Kingdom Hearts serie komt op PC
12 feb. 2021 12:00

Square Enix heeft iedereen verrast met een onverwachte aankondiging die gisteren plaatsvond tijdens de Epic Games Store Spring Showcase. Een paar dagen geleden onthulden de makers van Fortnite dat er dit jaar niet alleen meer spellen exclusief voor hun winkel zouden komen, maar ook dat we een paar verrassingen konden verwachten. De eerste is de lancering van de Kingdom Hearts serie voor het eerst op de PC, uiteraard als een Epic Games Store exclusive.

Kingdom Hearts is een van de populairste videospelseries onder de fans van alles wat met Disney te maken heeft. In de spellen die in de loop der jaren verschenen kun je spelen als de meest iconische personages uit de Disney en Pixar universums en je onderdompelen in epische RPG avonturen. Personages van Square Enix spellen en andere franchises zijn in de laatste afleveringen aan de mix toegevoegd en nu is Kingdom Hearts een enorm universum waar je heel verschillende werelden kunt vinden.

 

 

Tegen het eind van volgende maand zullen Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 RemixKingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter PrologueKingdom Hearts 3 + Re Mind, en Kingdom Hearts: Melody of Memory allemaal exclusief op de PC verkrijgbaar zijn via de Epic Games Store. Daarmee heb je toegang tot de meeste Kingdom Hearts spellen, want Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix is een collectie die de geremasterde HD versie van verschillende delen uit de serie omvat. Hoewel elk een heel ander verhaal heeft, delen de meeste toch personages, een gemeenschappelijk universum, en rollenspel-mechanieken. Kingdom Hearts: Melody of Memory is echter iets anders, want het levert een unieke ervaring die gericht is op de muziekstukken van eerdere spellen uit de serie.

Als je een fan bent van Kingdom Hearts, kun je al deze spellen op 30 maart in de Epic Games Store vinden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief