Eneba COM
 
 

Watch Dogs Legion online modus is verschoven

Watch Dogs Legion online modus is verschoven

Na enkele maanden te zijn vertraagd zoals vele andere spellen dit jaar, worde Watch Dogs Legion eindelijk uitgebracht op 29 oktober. Veel spelers lopen al een tijdje alleen door de straten van Londen en ze kijken er naar uit om dit samen met andere spelers te doen. Lang geleden gaf Ubisoft aan dat dit niet mogelijk zou zijn zodra Watch Dogs Legion was uitgebracht, omdat de online modus later zou arriveren. De datum die oorspronkelijk werd aangekondigd was 3 december, maar die is veranderd. Inderdaad, Ubisoft heeft via een artikel op de officiële website van het spel aangekondigd dat de online modus uiteindelijk begin 2021 zal aankomen, zonder verdere verduidelijking over de exacte datum.

Ze hebben echter de redenen voor dit uitstel besproken, dat direct verband houdt met verschillende technische problemen die spelers in Watch Dogs Legion hebben ondervonden sinds de lancering. Ubisoft heeft ervoor gekozen om zich te concentreren op het oplossen van deze problemen als prioriteit, naast het toevoegen van enkele functies.

"Sinds de lancering van Watch Dogs: Legion hebben sommigen van jullie nog steeds technische problemen waardoor jullie niet van het spel kunnen genieten. Het ontwikkelteam zet zich in om deze problemen op te lossen en zal niet stoppen totdat iedereen het spel kan ervaren zoals het bedoeld is.

Als directe volgende stap brengen we deze week Update 2.20 uit op de PC, PlayStation, Xbox en Stadia. De update voegt een handmatige Save Game-knop toe aan de PC en zorgt voor verdere stabiliteitsverbeteringen voor Xbox One, Xbox Series X | S en PlayStation 4."

 


Hoewel dit voor veel spelers teleurstellend zal zijn, moet worden toegegeven dat deze keuze logischer lijkt. Het is beter als de single-player-ervaring van Watch Dogs Legion wordt gestabiliseerd voordat de online modus wordt gelanceerd. We zullen moeten wachten tot begin 2021 om Watch Dogs Legion online te spelen, maar je kunt de update 2.20 notities hier lezen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief