Overwatch crossplay bèta is live

Overwatch crossplay bèta is live

Crossplay is eindelijk gearriveerd in Blizzard's competitieve first-person shooter Overwatch. De nieuwe functie werd een tijdje geleden aangekondigd, maar spelers kunnen hem nu eindelijk uitproberen, ook al is hij nog maar in een beta fase. Alle Overwatch spelers kunnen het nu gratis uitproberen op PC, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, PlayStation 5, en Nintendo Switch, en ze kunnen het tegen elkaar opnemen, ongeacht welk platform ze gebruiken. Speel je op consoles, dan moet je een Battle.net account aanmaken en je console-account daaraan koppelen. Speel je op de PC, dan heb je al een Battle.net account, dus hoef je niets te doen.

 

 

Bedenk dat progressie niet van het ene systeem op het andere overgaat. Als je dus van plan bent Overwatch op verschillende systemen te spelen, zal je voortgang in elk ervan anders zijn. De enige verandering die crossplay in het spel brengt is dat je nu kunt spelen met mensen die een ander platform gebruiken dan het jouwe.  

Maar er is nog iets dat je de komende dagen in Overwatch kunt uitproberen. Blizzard heeft vandaag ook de Deadlock Challenge van Ashe gelanceerd. Spelers kunnen verschillende beloningen verdienen door wedstrijden te spelen in de spelstanden Quick Play, Competitive, en Arcade. Het duurt even voor je alles vrijgespeeld hebt, maar je kunt een icoon krijgen bij 9 spelletjes, een spray bij 18, en de epische Deathlock Ashe skin bij 27 spelletjes. Je hebt tot 5 juli om je beloningen te krijgen, en het is waarschijnlijk dat de crossplay bèta ook nog tot dan loopt.

 

 

Alle Overwatch spelers houden de release van Overwatch 2 in de gaten, maar tot Blizzard besluit het uit te brengen, zullen ze zich zeker blijven vermaken in het oorspronkelijke spel. Er zijn nog veel twijfels over wat voor invloed het vervolg zal hebben, maar de meeste spelers zullen waarschijnlijk naar het nieuwste spel overstappen zodra het beschikbaar is, zoals dat meestal gebeurt in soortgelijke gevallen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief