BG PPC IG EN
 
 

Persona 3 remake aankondiging komt eraan, zeggen insiders

Persona 3 remake aankondiging komt eraan, zeggen insiders

Alle tekenen wijzen volgens insiders op een grote aankondiging van Atlus over de geruchtmakende Persona 3 remake. Er gaan al een jaar geruchten over deze JRPG remake en nu is de kans groot dat we een officiële aankondiging van Atlus krijgen tijdens de Xbox Showcase op zondag 11 juni.  

Voor de nostalgie is hier de opening van het spel uit Persona 3 Portable

 

 

Terug naar Gekkoukan High?

De geruchten over de remake van Persona 3 doen al sinds een jaar de ronde, maar vorige maand werd het steeds spannender toen een kort fragment van de gameplay van Persona 3 uitlekte via het Twitter-account @AVtoGAMEnoYAMI. De vijf seconden durende video toonde een van de hoofdrolspelers, Yukari samen met haar Persona Io, vechtend tegen een Shadow. De clip is al lang verwijderd, maar omdat Atlus de echtheid ervan heeft bevestigd noch ontkend, zijn fans sindsdien aan het speculeren. 

Later werd er nog meer brandstof aan het vuur toegevoegd toen een gebruiker met de naam @MbKKssTBhz5 ontdekte dat het webdomein "P3RE.JP" op 15 maart 2023 was geregistreerd bij dezelfde domeinprovider als de officiële Japanse website van Persona 5 Royal

 

 

Hoewel het mogelijk is dat dit allemaal een uitgebreide hoax is, kost het veel moeite om die domeinnaam te verkrijgen en een video te vervalsen die een karaktermodel gebruikt dat nergens online te vinden is. Bovendien is er een precedent: zowel Persona 5 Royal als Persona 5 Strikers zijn ook uitgelekt toen hun domeinnamen werden ontdekt. 

Meer Persona 3 aanwijzingen

In de laatste nieuwsronde hebben dataminer "Pan-Hime" en Atlus insider "I'm a Hero Too" afzonderlijk getweet dat er binnenkort een aankondiging van Atlus komt, waarbij de laatste wijst op een specifiek evenement: de Xbox Showcase aanstaande zondag 11 juni. Dit is logisch gezien de knusse relatie tussen Atlus en Microsoft - Atlus had vorig jaar tijdens de Xbox Summer Showcase aangekondigd dat ze Persona 5 naar Xbox zouden porten en remasters van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden zouden lanceren. 

Is de Persona 3 remake echt en zal Atlus binnenkort een officiële aankondiging doen? Krijgen we een sterk verbeterde versie van deze geliefde JRPG te zien? We hebben meer nieuws voor je zodra het gebeurt. Tot die tijd kun je je verlangen naar meer Persona stillen met sleutels voor Persona 3 Portable, Persona 4 Golden en Persona 5 Royal uit onze aanbiedingen.

  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : Atlus
  • Ontwikkelaar : Sega
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 31 maart 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief