Instant Gaming EU
 
 

Persona 3 Portable

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Persona 3 Portable is een remake van het originele Japanse rollenspel dat in 2006 werd uitgebracht voor PlayStation 2, met extra functies en verbeteringen in de gameplay.



    Het spel volgt het verhaal van een middelbare scholier die ontdekt dat hij de kracht heeft om Persona's op te roepen, fysieke manifestaties van zijn innerlijke psyche die hij kan gebruiken om te vechten tegen de Shadows, mysterieuze wezens die zich voeden met menselijke emoties. De speler moet een balans zien te vinden tussen het schoolleven van de hoofdpersoon en de sociale interacties met zijn vrienden en klasgenoten, terwijl hij ook de mysterieuze Tartarus-toren moet verkennen en de Shadows moet bevechten in turn-based gevechten.



    InPersona 3 Portable kun je aan het begin van het spel het geslacht van de hoofdpersoon kiezen, wat van invloed is op de verhaallijn en de sociale interacties met andere personages. Het spel bevat ook een nieuwe vrouwelijke hoofdpersoon, met unieke sociale banden en verhaalgebeurtenissen.



    Naast de verbeterde graphics en gameplay-mechanieken bevat Persona 3 Portable ook nieuwe functies, zoals de mogelijkheid om alle groepsleden te besturen tijdens gevechten, nieuwe moeilijkheidsgraden en een nieuw zijverhaal "Vision Quest".

    Lees verder

    Beste prijzen voor Persona 3 Portable

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Persona 3 Portable

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief