Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Project Eve spant schoonheid tegen beesten

Project Eve spant schoonheid tegen beesten
NEWS14 sep. 2021 18:00

De PlayStation Showcase van dit jaar heeft veel mooie vondsten opgeleverd onder de nieuwe spellen, maar de Koreaanse ontwikkelaar SHIFT UP heeft hoofden doen omdraaien met de teaser voor het PS5 exclusieve actiespel Project Eve. De gameplay trailer deed het publiek versteld staan met de snelle en meedogenloze actie en het prachtige titulaire personage. 
 


Leef bij het zwaard


Volgens het verhaal van het spel heeft de Aarde in de verre toekomst een strijd verloren tegen een vijandige buitenaardse soort die de NA:tives heet - die, als we afgaan op het enorme wezen dat aan de omcirkelende sterrenbasis van de trailer is bevestigd, Lovecraftiaanse nachtmerries zijn, gemaakt van pulserende tentakels en slijm. Eve, de eenzame overlevende van een stoottroep die probeert de Aarde te heroveren, wordt achtergelaten om het op een desolate en verwoeste planeet op te nemen tegen de groteske aliens. Hoe ze in staat is te overleven als ze de ruimte in wordt geslingerd valt nog te bezien.

De gameplay en actiescènes van de trailer doen sterk denken aanDevil May CryenBayonetta, hoewel het met messen zwaaiende personage en de pratende drone die haar vergezelt ook herinneringen oproepen aanNier: Automata

Regisseur Kim Hyung Tae heeft gezegd datProject Evezich zal richten op vloeiende gevechten. Spelers moeten vijandelijke aanvalspatronen begrijpen en nauwkeurig counteren, vloeiend in goed uitgevoerde combo's. Eve kan sterker worden door Beta Gauge te verwerven van het succesvol ontwijken en pareren van aanvallen. BG kan dan gebruikt worden om krachtige vaardigheden te kopen, zoals het doorboren van zware bepantsering, het stoppen van vijandelijke combo's, het uitvoeren van gebiedsaanvallen, en meer. Je kunt Eve's Burst Gauge verhogen door opeenvolgende pareringen en combo's uit te voeren, die krachtige en dodelijke aanvallen aanwakkeren. Het spel belooft ook dynamische en acrobatische bewegingen en stijlvolle kostuums voor Eve.

Bekijk drie minuten gameplay van Project Evemet dank aan PS360HD.
 

 

 
Wanneer is de Project Eve verschijningsdatum?

SHIFT UP moet nog een definitieve verschijningsdatum geven voor hun PS5 exclusive. Blijf kijken voor verdere aankondigingen en om spelprijzen voor Project Eve te vergelijken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief