Instant Gaming EU
 
 

Nier: Automata

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Neem deel aan de strijd van mens tegen machine in Nier: Automata, de nieuwste kroniek in het Nier-universum. Kruip in de huid van de YorHa, een unieke en capabele androïde infanterie, en help de oorlogsschalen in jouw voordeel te laten doorslaan. Nier. Automata speelt zich af duizenden jaren na de gebeurtenissen in het originele Nier, dat in 2010 werd uitgebracht door Square Enix: Automata combineert naadloos een intens en meeslepend verhaal met razendsnelle RPG-actie. Het realtime gevechtssysteem van de game geeft de elementen van strategie uit handen aan de speler, die kan kiezen tussen soorten aanvallen en zorgvuldig getimede tegenaanvallen kan uitvoeren om zijn vijanden uit te schakelen. Nier: Automata geeft spelers ook een verscheidenheid aan wapens om uit te kiezen, allemaal met verschillende sterktes en zwaktes. Spelers kunnen in het heetst van de strijd door de wapentypes heen lopen om verwoestende ketens en combo-effecten te creëren. Pas de eenheden van YorHa aan met unieke chips die overal in de wereld van Nier te vinden zijn en die bonussen voor stats en speciale statuseffecten bieden. Duik diep in de donkere post-apocalyptische wereld van Nier: Automata, waar de aarde wordt overspoeld door gemechaniseerde indringers uit een andere wereld. Terwijl de weinige mensen die zijn overgebleven naar de maan zijn ontsnapt, worden de YorHa teruggestuurd naar de aarde om te proberen hun thuisland terug te winnen. Het spel zet de lange traditie voort van de Drakengard series voor duistere fantasy en de uitdagingen van sombere en nijpende situaties. Jij moet de YorHa leiden in hun strijd om de Aarde te redden van de machines. Je reis door de open wereld van Nier: Automata belooft je spannende gevechten, boeiende personages en de geheime vergeten waarheden van de mensheid te brengen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Nier Automata

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Nier: Automata

    Reign
    Reign
    1 mrt. 2022 02:56on dlcompare.fr
    Une masterclass du jeu vidéo. Foncez si vous l'avez jamais fait, lui et Nier Replicant v1...
    Een video game masterclass. Ga ervoor als je het nog nooit gedaan hebt, hij en Nier Replicant v1...
    BaihuClaw
    BaihuClaw
    28 jan. 2022 08:26on dlcompare.com
    Their music and gameplay are good, but repeating the same things in every episode can be boring. It puts a bit of a load on the graphics card.
    De muziek en de gameplay zijn goed, maar elke aflevering dezelfde dingen herhalen kan saai zijn. Het is een beetje een belasting voor de grafische kaart.
    sphyni
    sphyni
    20 jan. 2019 17:24on dlcompare.fr
    pareil trop hate de pouvoir tester ce jeu
    Ik kan niet wachten om dit spel te proberen.
    SubjectSigma
    SubjectSigma
    20 jan. 2019 12:13on dlcompare.com
    Always wanted to play this game. I will admit the whole andro-butt thing was one of the reasons why I was curious about this one but still didn't think I would get it anytime soon. But seeing all the reviews about how the story is actually more decent and touching than expected, now this is a must-have.
    Ik heb dit spel altijd al willen spelen. Ik geef toe dat het hele andro-bot ding een van de redenen was waarom ik nieuwsgierig was naar dit spel, maar ik dacht nog steeds dat ik het niet snel zou halen. Maar gezien alle recensies over hoe het verhaal eigenlijk fatsoenlijker en ontroerender is dan verwacht, is dit nu een must-have.
    BThanh
    BThanh
    19 jan. 2019 16:20on dlcompare.com
    A nice game to have and a best game to play.
    Een leuk spel om te hebben en een beste spel om te spelen.
    Serviet666
    Serviet666
    15 dec. 2018 09:34on dlcompare.fr
    Hâte de tester ce jeu
    Ik kan niet wachten om dit spel te proberen.
    Digi
    Digi
    3 mrt. 2018 13:55on dlcompare.fr
    raté, toujours rien sur switch :(
    mislukt, nog steeds niets op de schakelaar :(
    gvaudan
    gvaudan
    25 dec. 2016 19:52on dlcompare.fr
    Je ne voudrais pas spoil mais j'entends des rumeurs qui chuchotent qu'il serait dispo sur Switch. Soit lui, soit FF XV. Ca reste a confirmer en tout cas. On en saura peut être plus le 15 janvier.
    Ik wil niet spoileren, maar ik hoor geruchten dat het beschikbaar zal zijn op Switch. Of hij, of FF XV. Het moet toch nog bevestigd worden. Misschien weten we meer op 15 januari.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief