RoboCop: Rogue City krijgt New Game Plus

RoboCop: Rogue City krijgt New Game Plus

Geloof het of niet, maar RoboCop is 37 jaar nadat de actiefilm van Paul Verhoeven een hit werd nog steeds favoriet bij de fans. RoboCop: Rogue City heeft daar veel mee te maken, want de game van Nacom is de populairste release van 2023 geworden voor de Franse uitgever. De iconische, met chroom bedekte cybernetische agent belichamen in een nieuw avontuur is iets dat de fans van de klassieke sci-fi film niet konden missen. De gloednieuwe verhaallijn van de game speelt zich af tussen de gebeurtenissen van RoboCop 2 en RoboCop 3 en biedt volop mogelijkheden om de misdaad te bestrijden en door de straten van Detroit te patrouilleren, maar brengt ook een aantal geesten uit het verleden van Alex Murphy terug om zijn geschiktheid als agent in twijfel te trekken.

Terug naar Detroit

RoboCop: Rogue City is een spannende thriller met de iconische cyborg als hoofdpersoon die de fans de mogelijkheid biedt om zich onder te dompelen in het universum van RoboCop. Het spel biedt echter te weinig herspeelmogelijkheden. Als je alles hebt onderzocht en verder bent gekomen in het spel, is er weinig reden om RoboCop: Rogue City nog een keer te spelen. Gelukkig brengt ontwikkelaar Teyon daar binnenkort verandering in, want het voegt binnenkort een New Game Plus-modus aan het spel toe.

De optie om het spel opnieuw te starten in deze modus wordt al een tijdje gevraagd door de fans en de ontwikkelaar is bijna klaar om het te leveren. Volgens een publicatie op het officiële account van RoboCop: Rogue City op X zullen we hier in de komende weken meer details over te weten komen.

 

 

RoboCop: Rogue City is het beste spel met de legendarische wetshandhaver in de hoofdrol dat tot nu toe is uitgebracht en de cijfers bevestigen dat. Het spel is momenteel verkrijgbaar op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Gebruik gerust onze prijsvergelijker als je een RoboCop: Rogue City digitale code tegen de beste prijs wilt kopen om Alex Murphy te vergezellen in zijn nieuwste avontuur.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief