Robocop: Rogue City toont gameplay in trailer boordevol actie

Robocop: Rogue City toont gameplay in trailer boordevol actie

Hij is terug om de onschuldigen te beschermen, zij het iets later dan verwacht. In hun recente Nacon Connect presentatie introduceerde ontwikkelaar Teyon een nieuwe trailer voor Robocop: Rogue City en het is waarschijnlijk een van de meest jaren 80 dingen die je zult zien. Ze kondigden ook aan dat het spel nu in september uitkomt in plaats van in juni. Je kunt hun hypergewelddadige trailer hier bekijken:

 

 

Je speelt de titulaire Robocop zelf, agent Alex Murphy, terwijl hij probeert de straten van Detroit op te ruimen met één kogel per keer. Het mooie is dat we de originele acteur, Peter Weller, de iconische cyborg horen inspreken, en hij mist geen moment: hij brengt Robocop feilloos tot leven. 

Wat ook geweldig is aan het spel is dat het volledig trouw is aan de UI van de originele film. We zien Robocop's richtraster, zijn missie briefings van zijn HUD, en waarschijnlijk ook zijn richtlijnen. We zien hem ook boeven afstoffen met zijn vertrouwde Auto 9 pistool, met een mooie draaibeweging zoals in de film. 

Maar dit spel is geen regelrechte shooter. Je kunt hier echt politiewerk doen, plaatsen delict onderzoeken, misdadigers ondervragen, arrestatiebevelen verkrijgen en zelfs parkeerbonnen uitschrijven. Natuurlijk, als het tijd is voor actie, schuwt het spel het ultra-geweld niet, want je ziet boeven in een rode mist ontploffen als je ze neerschiet met je pistool of semi-automatisch geweer.

Behalve Robocop waren er nog vier andere spellen in Nacon Connect. De eerste is Ad Infinitum, een psychologisch horrorspel uit de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens is Gangs of Sherwood, een 3de-persoons multiplayer met de heruitgevonden wereld van Robin Hood. Ravenswatch is een ander roguelike actiespel waarin personages uit fabels vechten in een duistere fantasiewereld. Tenslotte krijgen we ook een blik op The Lord of the Rings: Gollum, dat in juli komt.   

RoboCop: Rogue City komt in september uit voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC. Je kunt een RoboCop: Rogue City PS5 sleutel vinden met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief