Rust Console Edition bèta begint deze maand

Rust Console Edition bèta begint deze maand

Sinds de aankondiging van een nieuwe versie voor consoles van Rust op X019 werd gedaan, is het aantal spelers dat reikhalzend wacht om het te spelen exponentieel gegroeid. Hoewel het spel altijd al vrij populair is geweest bij liefhebbers van een uitdagende survival ervaring, heeft de aankondiging als een stimulans gediend die het spel naar nieuwe hoogten heeft gebracht, en het aantal streams en video's die zich op Rust richten zijn verveelvoudigd. Het spel bevat spannende multiplayer gameplay waar je van houdt of die je haat, want alles verliezen en naakt moeten beginnen als je gedood wordt kan voor sommige mensen heel vervelend zijn en dat gebeurt nogal eens in een Rust spel. Natuurlijk kun je bondgenoten zoeken en wat reserveopslag vol grondstoffen aanleggen voor het geval je die in de toekomst nodig hebt, maar er zit altijd een impliciet risico aan als je dat doet, en dat is nu juist wat de meeste Rust spelers aanspreekt.

Double Eleven lijkt in een goed tempo vorderingen te maken met de ontwikkeling van de PlayStation en Xbox versies van het spel, en ze hebben onlangs een video gepubliceerd die de eerste beelden toont van Rust Console Edition, vooruitlopend op de lancering.

 

 

Zoals je kunt zien ziet het er best goed uit en het mooiste van de video is dat hij vergezeld gaat van de onthulling van de startdatum voor de eerste bèta. Als je Rust zo snel mogelijk op je console wilt uitproberen, moet je je aanmelden voor de Limited Beta van het spel die op 29 maart plaats vindt. Hoewel het een technische bèta is die de stabiliteit van de server zal testen en er nog niets is gespecificeerd over de inhoud die tijdens de bèta beschikbaar zal zijn, is het toch een goede gelegenheid om het spel te testen. Je kunt de antwoorden op al je vragen over het evenement vinden door naar dit adres te gaan. We hopen in de nabije toekomst nieuws te hebben over de verschijningsdatum van het spel.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief