Rust lanceert deze lente op consoles

Rust lanceert deze lente op consoles

De fans van Rust hebben erop gewacht dat het op consoles beschikbaar zou komen sinds de nieuwe versie van Facepunch Studios' open-wereld survival multiplayer spel een paar maanden geleden werd aangekondigd. We kregen een paar dagen geleden al de gelegenheid om wat beelden van Rust Console Edition te bekijken, maar de ontwikkelaars zijn een beetje ongrijpbaar geweest als het gaat om het onthullen van de releasedatum van het spel op PlayStation en Xbox. Het lijkt erop dat we nu aardig in de buurt zijn, want na de aankondiging van de bèta die vorige week plaatsvond heeft Facepunch bevestigd dat Rust Console Edition "deze lente" zal verschijnen.

Als je bedenkt dat de beperkte bèta van Rust Console Edition op 29 maart plaatsvindt, is het niet onredelijk te denken dat het spel niet al te lang daarna beschikbaar komt, waarschijnlijk ergens in april. Een schare spelers probeert al sinds 2013 te overleven in Rust op de PC, en het spel is acht jaar later nog steeds in goede vorm. Het is een van de meest gespeelde spellen op Steam, met een piek van bijna 250.000 gelijktijdige spelers en verzamelt ook miljoenen kijkers op Twitch, waar Rust nog steeds vrij populair is.

 

 

Rust biedt momenteel een behoorlijk uitdagende overlevingservaring aan de spelers die zich in zijn open wereld durven wagen en het spel is in alle opzichten geëvolueerd tot het een van de referentiepunten in het overlevingsgenre is geworden. Het zal interessant zijn om te zien hoe verschillende mechanieken in het spel zijn aangepast voor zijn console versie. Het hanteren van terugslag van wapens met een controller kan voor sommige spelers een probleem zijn, bijvoorbeeld. Maar we zijn er zeker van dat Rust Console Edition op hetzelfde niveau zal staan als zijn PC tegenhanger, en we zullen het waarschijnlijk tijdens de bèta uitproberen. Vergeet niet je aan te melden als je ook aan het evenement wilt meedoen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

30.79€
Rust
Rust
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief