Instant Gaming EU
 
 

Steam Next Fest - editie juni 2024 is nu live

Steam Next Fest - editie juni 2024 is nu live

Nog een kans om een heleboel games te bekijken en je verlanglijstjes aan te vullen, en Steam Next Fest - June 2024 Edition is nu live. Je weet hoe dit gaat - voor een beperkte tijd zijn er tonnen gratis demo's van ontwikkelaars van over de hele wereld op Steam om te testen voordat ze worden gelanceerd, plus chats met ontwikkelaars en livestreams.

Het is een leuk evenement, maar het kan behoorlijk overweldigend zijn met grote FOMO, maar gelukkig heb je nog even de tijd, want het evenement duurt tot 17 juni om 17 uur UTC. Veel spellen laten hun demo's vaak nog een paar dagen of weken staan, maar dat is nooit zeker.

 

Enkele quick-pick games die je volgens mij moet bekijken zijn:

Enotria: The Last Song

Enotria: The Last Song is een soulserie die zich afspeelt in een prachtige zonovergoten wereld geïnspireerd door Italiaanse folklore waar de felste zon de donkerste schaduw werpt. Draag unieke rolveranderende maskers, neem het op tegen geduchte vijanden en verander de werkelijkheid met de kracht van Ardore om de geheimen van Enotria te ontrafelen.

Fera: The Sundered Tribes

Fera: The Sundered Tribes is een meeslepende mix van monsterjacht survival RPG met dorpsbouw en stambeheer in een unieke post-apocalyptische fantastische wereld van ongetemde magie en oude geheimen.

Gourdlets

Een makkelijk zandbakspel over het bouwen van steden voor schattige groentemensen. Creëer je perfecte gemeenschap en kijk toe hoe de Gourdlets zich thuis voelen. Geen doelen, geen punten, gewoon goede vibes. Speel op volledig scherm of laat je Gourdlets onder aan je scherm hangen!

Dungeon Crawler

Dungeon Clawler is een Roguelike Klauwmachine Deckbuilder. Bouw je unieke deck, vecht tegen vijanden door wapens en voorwerpen uit een klauwmachine te pakken en vind speciale artefacten die je helpen op je zoektocht om iets terug te winnen dat je bent kwijtgeraakt... Richt goed en klauw je een weg door deze kerker!

Endzone 2

Endzone 2 is een post-apocalyptische overlevingskolonie waarin je aan boord gaat om het voortbestaan van de mensheid veilig te stellen na een catastrofale ramp. Ontdek en herbevolk de laatste bewoonbare gebieden, terwijl het overleven van je volk afhangt van je verstand, vooruitziendheid en veerkracht in een harde en meedogenloze wereld.

Tails of Iron 2: Whiskers of Winter

Begeef je in een uitgestrekt, door sneeuw geteisterd koninkrijk in Tails of Iron 2, het vervolg op de veelgeprezen actie-RPG. Ga als Arlo, erfgenaam van de Warden of the Wastes, op avontuur door de barre noordelijke landen, thuisbasis van gigantische beesten en losgeslagen bandieten, in een epische zoektocht om een oud, bloedverslindend kwaad te overwinnen.

Om er maar een paar te noemen. Ik denk dat dit Next Fest tot nu toe een van de meest gevarieerde spellen heeft laten zien. Ik ben voortdurend verrast door wat ik heb gezien.  Voor elk wat wils lijkt het wel.

Bekijk het volledige Next Fest zelfs hier. Zorg ervoor dat je deze games snel uitprobeert, want het evenement duurt maar een week. En zoals gewoonlijk kun je altijd rekenen op onze prijsvergelijker om de beste waarde uit je volgende favoriete spel te halen.

  • Categorieën : Casual , Simulatie
  • Uitgever : Future Friends Games
  • Ontwikkelaar : AuntyGames
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : Coming soon
22.99€
Endzone 2
Endzone 2
  • Categorieën : Simulatie , Strategie
  • Uitgever : Assemble Entertainment
  • Ontwikkelaar : Gentlymad Studios
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : Q3 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief