Steam Spotlight Deal bevat nu twee grote games met enorme kortingen

Steam Spotlight Deal bevat nu twee grote games met enorme kortingen

Steam heeft een aanzienlijke korting aangekondigd op de populaire game Avatar: Frontiers of Pandora. Vanaf vandaag kunnen spelers 40% besparen op deze titel. Back 4 Blood, een andere populaire co-op zombieshooter, is nu ook verkrijgbaar met 90% korting, waardoor deze twee games een aantrekkelijke deal vormen voor game-liefhebbers.

Avatar: Frontiers of Pandora is een actie-avonturenspel gebaseerd op de iconische filmreeks "Avatar" van James Cameron. Het spel is ontwikkeld door Ubisoft en laat spelers de uitgestrekte, meeslepende wereld van Pandora verkennen. Spelers kruipen in de huid van Na'vi en beginnen aan een reis om hun thuisland te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf.

Het spel heeft verbluffende graphics, een open wereld en boeiende gameplaymechanieken. Spelers kunnen interacteren met de omgeving, op wezens rijden en vechten tegen menselijke krachten die de grondstoffen van Pandora proberen te exploiteren.

Het spel biedt een rijke verhaallijn die voortborduurt op het verhaal van de "Avatar"-films. Spelers kunnen hun personages aanpassen, wapens maken en de unieke vaardigheden van de Na'vi gebruiken om uitdagingen te overwinnen. Het spel bevat ook dynamisch weer en dag-nacht cycli, wat de meeslepende ervaring nog groter maakt.

 

 

Back 4 Blood, ontwikkeld door Turtle Rock Studios, bevat intense coöperatieve gameplay waarin spelers het samen opnemen tegen hordes zombies. De game is gemaakt door enkele van de ontwikkelaars achter de beroemde Left 4 Dead-serie en dat is te zien aan de meeslepende gameplay en dynamische moeilijkheidsaanpassingen die spelers scherp houden.

Het spel biedt een rijke ervaring met een verscheidenheid aan personages en missies. Spelers kunnen kiezen uit een cast van unieke personages, elk met hun eigen vaardigheden, om zich door een reeks uitdagende scenario's te vechten. Een opvallend kenmerk van Back 4 Blood is de "game director", die de moeilijkheidsgraad van het spel dynamisch aanpast op basis van de prestaties van de spelers. Dit zorgt voor een uitdagende maar lonende ervaring voor alle vaardigheidsniveaus.

Back 4 Blood wordt geprezen om zijn spannende gameplay en de strategische diepgang die het toevoegt aan het zombieshooter-genre. Ondanks het gebrek aan recente updates blijft het spel spelers aantrekken met zijn spannende coöperatieve missies en diverse personages.

 

 

De uitverkoop van Avatar: Frontiers of Pandora duurt tot 12 juli, terwijl die van Back 4 Blood veel eerder eindigt - op 25 juni. Deze Steam Spotlight Deal is een limited-time aanbieding, dus geïnteresseerde spelers moeten snel handelen om te profiteren van deze aanzienlijke korting. En vergeet niet dat onze prijsvergelijkingstool je zoals gewoonlijk helpt wanneer je op zoek bent naar de beste prijs voor je volgende favoriete spel.

  • Officiële website : Left 4 Dead
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Valve
  • Ontwikkelaar : Valve
  • Modus : Co-op
  • Verschijningsdatum : 17 november 2008
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief