BG PPC IG EN
 
 

Back 4 Blood

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Back 4 Blood is een nieuwe kijk op het zombie-doden genre dat je spannende ontmoetingen biedt voor maximaal vier spelers online en 8 spelers in de PvP mode. De makers van Left 4 Dead brengen ons deze perfecte combinatie van horror en first-person schieten die fans van beide genres zal bevallen



    Na een wereldwijde uitbraak zijn de meeste mensen door een parasitaire infectie veranderd in bloeddorstige zombies. Er zijn maar weinig overlevenden, en nog minder daarvan proberen terug te vechten tegen de zombie-aanval. De wezens die bekend staan als de Ridden vormen een dodelijke bedreiging, maar een kleine groep dappere overlevenden, de Cleaners genaamd, is bereid zich met alle middelen van die wezens te ontdoen. Als een van deze helden ben jij de laatste verdedigingslinie en de enige hoop voor wat er nog over is van de menselijke beschaving.



    Back 4 Blood biedt je een spannende campagne met uitdagende missies die je solo kunt spelen of met maximaal drie andere vrienden in co-op modus online. Je kunt ook op PvP mode spelen door je aan te sluiten bij de Reinigers of een van de vreselijke Ridden te worden. Het spel bevat ook een "roguelike" kaartsysteem waarmee je verschillende aspecten van de gevechten en je vijanden kunt aanpassen om telkens als je besluit het te gebruiken een meer uitdagende en gevarieerde ervaring te genereren.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Back 4 Blood

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Back 4 Blood

    noburain
    noburain
    23 dec. 2021 12:57on dlcompare.fr
    Le jeu est pas trop mal en soit mais il manque quand même de pas mal de MAJ
    Het spel is op zich niet zo slecht, maar het mist nog veel updates
    fortuna730
    fortuna730
    24 nov. 2021 17:25on dlcompare.it
    As one of the developers said: - "You are a zombie smasher, you kill zombies, this is your job and you do it well. " And you know? Perhaps these words describe the whole game. You just come here to help the crowds of pure evil in the form of a running and stupid herd. Well. the game gives you that opportunity. The opportunity to feel like a real cool guy from the movies, shoot at zombies with a shotgun, and even get out of the crowd of opponents - alive and well, even in high spirits.
    Zoals een van de ontwikkelaars zei: - "Je bent een zombie smasher, je doodt zombies, dit is je werk en je doet het goed. " En weet je? Misschien beschrijven deze woorden het hele spel. Je komt hier alleen om de menigte van puur kwaad te helpen in de vorm van een rennende en domme kudde. Wel, het spel geeft je die mogelijkheid. De kans om je een echte coole kerel uit de films te voelen, op zombies te schieten met een jachtgeweer, en zelfs uit de menigte van tegenstanders te komen - levend en wel, zelfs vol goede moed.
    @jeanlain
    @jeanlain
    7 nov. 2021 15:23on dlcompare.fr
    Suite magnifique de l4d avec un scénario, une suite de mission et des actes de plus en plus dur ( jeu pour ma part fais en vétéran jamais essayer en facile pour les noobs ) le gros défaut du jeu est sa communauté toxic et sans doutes aussi nul que des enfants de 3ans!
    Prachtig vervolg op l4d met een scenario, een reeks van missies en steeds moeilijker handelingen ( spel voor mijn deel gemaakt in veteraan nooit proberen in gemakkelijk voor de noobs ) het grote gebrek van het spel is de giftige gemeenschap en zonder twijfel zo lam als 3 jaar oude kinderen!
    ZitouningZ
    ZitouningZ
    6 nov. 2021 18:46on dlcompare.fr
    Peu de lignes de dialogues variés, a voir dans le temps si ils arrivent a rajouter du contenu
    Weinig regels met gevarieerde dialoog, eens zien of ze inhoud kunnen toevoegen
    al36
    al36
    5 nov. 2021 22:58on dlcompare.fr
    Il s'agit d'un bon jeu que je vous conseil surtout si vous aimez les ambiances apocalyptiques gorgées d'action qui va vous en mettre plein la vue et qui va potentiellement vous effrayé.
    Het is een goed spel dat ik vooral aanraad als je houdt van actievolle apocalyptische sferen die je versteld doen staan en je mogelijk de stuipen op het lijf jagen.
    Malasanca
    Malasanca
    5 nov. 2021 19:27on dlcompare.es
    This game gave me so much fun thanks to his playability and mechanics and of course because of the boomers.
    Dit spel gaf me zoveel plezier dankzij zijn speelbaarheid en mechanica en natuurlijk vanwege de boomers.
    gennyshark
    gennyshark
    5 nov. 2021 17:52on dlcompare.com
    I dont have played yet this game, but I know the very good Left 4 Dead. After killings in World War Z and in Zombie Army 4 games I think we will have the best enjoyemet to kill zombies with friends playing this game.
    Ik heb nog niet gespeeld dit spel, maar ik weet de zeer goede Left 4 Dead. Na de moorden in World War Z en in Zombie Army 4 games denk ik dat we de beste plezieremet om te doden zombies met vrienden hebben zullen spelen dit spel.
    Luiser
    Luiser
    5 nov. 2021 17:49on dlcompare.es
    Es un juego con mucha variedad ya que es bastante original por la posibilidad de ser tambien el zombie, un juego muy completo y bueno para jugar con amigos
    Het is een spel met veel afwisseling omdat het vrij origineel is vanwege de mogelijkheid om de zombie te zijn, een zeer compleet en goed spel om met vrienden te spelen.
    esku
    esku
    5 nov. 2021 17:47on dlcompare.es
    This is a really nice zombie game. I have so much fun with my friends in the online mods being the ogre. I recommend it for u guys.
    Dit is echt een leuk zombie spel. Ik heb zoveel plezier met mijn vrienden in de online mods als de oger. Ik raad het je aan jongens.
    TheTORYParty
    TheTORYParty
    5 nov. 2021 14:47on dlcompare.fr
    At the end of the day, this is an inferior version of Left 4 Dead 2 that lacks the style, charm, gore, and engaging characters it tries to reproduce. That said, there is a decent foundation here and there are worse ways you could spend a weekend with some buddies.
    Uiteindelijk is dit een inferieure versie van Left 4 Dead 2, die de stijl, charme, gore en innemende personages mist die hij probeert na te bootsen. Dat gezegd hebbende, er is hier een behoorlijke basis en er zijn ergere manieren om een weekend met wat vrienden door te brengen.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Back 4 Blood
    • Categorieën : First-Person Shooter , Survival , Horror
    • Uitgever : Warner Bros. Interactive Entertainment
    • Ontwikkelaar : Turtle Rock Studios
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 12 oktober 2021
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64-bits)
      • CPU : Core i5-6600 / Ryzen 5 2600
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce GTX 1050 Ti / Radeon RX 570
      • Opslagruimte : 40 GB
      • 1080p / 60fps / Low Quality Settings
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i5-8400 / Ryzen 7 1800X
      • RAM : 12 GB
      • GPU : GeForce GTX 970 / Radeon RX 590
      • Opslagruimte : 40 GB
      • 1080p / 60fps / High Quality Settings
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief