Steam Summer Sale 2024 is nu live met duizenden kortingen

Steam Summer Sale 2024 is nu live met duizenden kortingen

Een nieuw jaar, een nieuwe grote Steam Summer Sale. Tijd om je winkelwagentje vol te laden met al die games die je zeker nog gaat spelen - toch? Omdat dit het grote evenement is, krijg je de gebruikelijke extra's zoals ruilkaarten om te verdienen, badges om te maken en nog veel meer. Maar echt, jullie willen toch allemaal de leuke kortingen?

Ze hebben zelfs weer een trailer gemaakt voor het evenement:

 

 

De uitverkoop van dit jaar markeert de introductie van de categorie Deep Discounts, waarbij Steam verschillende populaire titels uitlicht en grotere kortingen aanbiedt. Dit zijn onder andere Disco Elysium, Batman: Arkham Knight, Frostpunk,The Witcher 3: Wild Hunt en Ghost Recon Wildlands, met kortingen van maar liefst 90 procent. Hoogtepunten van deze uitverkoop zijn ook een korting van 60% voor Crusader Kings 2, een korting van 80% voor Assassin's Creed Valhalla en een korting van 70% voor The Callisto Protocol. Zelfs relatief recente releases als Palworlden Manor Lords hebben aanzienlijke kortingen.

Het is ook een goed moment voor Souls-achtige fans, want Elden Ring is met 30% afgeprijsd, hoewel de onlangs geprezen uitbreiding Shadow of the Erdtree begrijpelijkerwijs dezelfde prijs heeft. FromSoftware-fans die op zoek zijn naar iets anders, kunnen kijken naar Armored Core 6: Fires of Rubicon, dat met 30% is afgeprijsd en een van de beste mech-gevechten biedt die je kunt vinden.

De zomeruitverkoop van dit jaar loopt tot 11 juli, waardoor gamers twee weken de tijd hebben om te profiteren van Valve's zomeraanbiedingen. Er zijn meer kortingen dan ik hier kan uitlichten, het is beter dat je het zelf ziet. Dat gezegd hebbende, voor het geval de games die je wilt hebben er niet bij zitten, kun je zoals altijd terecht bij onze prijsvergelijker.

3.36€
Frostpunk
Frostpunk
29.51€
Elden Ring
Elden Ring
  • Officiële website : Elden Ring
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : FromSoftware
  • Ontwikkelaar : FromSoftware
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 24 februari 2022
16.78€
Manor Lords
Manor Lords
15.03€
Palworld
Palworld
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief