The Binding of Isaac: Repentance krijgt een releasedatum

The Binding of Isaac: Repentance krijgt een releasedatum

Hoewel sommige mensen de esthetiek van de graphics in The Binding of Isaac niet leuk vinden, is het door de hectische gameplay van het roguelike top-down dungeon-crawlerspel sinds het in 2011 voor de PC werd uitgebracht, behoorlijk populair geworden. Het succes van het spel was groot genoeg om de ontwikkelaars ertoe aan te zetten een remake te maken met een meer geavanceerde spelengine en nieuwe functies, en The Binding of Isaac: Rebirth werd in 2014 uitgebracht voor meerdere platformen. The Binding of Isaac: Afterbirth voegde enige tijd later meer inhoud toe aan Rebirth, inclusief een uitgebreide multiplayer-modus die de licentie up-to-date bracht. Maar The Binding of Isaac verhaal houdt daar niet op, en een nieuwe uitbreiding genaamd The Binding of Isaac: Repentance is onderweg.

The Binding of Isaac: Repentance is al een tijdje in de maak, en het belooft echt groot te worden, en het zal de fans van het originele spel een reden geven om terug te keren naar hun favoriete spel. Ontwikkelaar Edmund McMillen kondigde zojuist de releasedatum aan in een nieuwe video:

 

 

The Binding of Isaac: Repentance breidt de inhoud van het originele spel uit met nieuwe kamers om te verkennen, uitdagende eindbazen om te vechten en enkele verrassingen om de gameplay naar een nieuw niveau te brengen. Nieuwe voorwerpen, wapens en onheilige wezens wachten op je in de uitbreiding, inclusief "een volledig alternatief pad met gloednieuwe hoofdstukken en een nieuwe eindbaas en einde". Het is de moeite waard om op te merken dat, aangezien The Binding of Isaac je in staat stelt om procedureel gegenereerde kerkers te verkennen, het toevoegen van nieuwe items de mogelijkheden die het spel biedt exponentieel vergroot. Als je er al vrij lang over hebt gedaan om alles in het spel te ontdekken, dan maakt The Binding of Isaac: Repentance het een nog grotere uitdaging. The Binding of Isaac: Repentance komt op de 31e speeldag naar Steam, en zal waarschijnlijk later op andere platformen worden uitgebracht.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief