BG PPC IG EN
 
 

The Callisto Protocol heeft een nieuwe spelmodus

The Callisto Protocol heeft een nieuwe spelmodus

Striking Distance Studio had al plannen om The Callisto Protocol uit te breiden met extra content lang voordat het spel uitkwam. In feite sprak de studio over de DLC die beschikbaar zou zijn voor het spel toen de systeemeisen werden onthuld. Dit gebeurde enkele weken voor de release van het horroravontuur. Toen was er enige controverse omdat sommigen begrepen dat de studio wat inhoud uit het hoofdspel wegbezuinigde om het later als DLC te kunnen verkopen. 

Inmiddels zijn er een paar maanden verstreken en is The Callisto Protocol al een tijdje speelbaar. De controverse is nu tamelijk zinloos, want de ontwikkelaar is doorgegaan met zijn post-launch agenda. Daardoor is er nu een nieuwe DLC voor het spel beschikbaar, en die introduceert verschillende nieuwigheden, waaronder een nieuwe spelmodus voor The Callisto Protocol.

Modus Contagion

Het Contagion-pakket is een DLC-pakket voor The Callisto Protocol dat de Watchtower Skin Collection toevoegt, een set skins om je personage aan te passen en hem eruit te laten zien als een lid van de United Jupiter Company. Het uitbreidingspakket bevat ook veertien nieuwe en spectaculaire doodsanimaties voor Jacob. Dit kan je een idee geven van hoe gevaarlijk het is om de Black Iron Prison te verkennen. Maar de belangrijkste toevoeging die met de DLC naar The Callisto Protocol komt, is een nieuwe gameplaymodus: Contagion. In dit speltype moet je het opnemen tegen hardere en gevaarlijkere vijanden met beperkte middelen, en je kunt je spel niet handmatig opslaan wanneer je maar wilt. In plaats daarvan zul je respawnen aan het begin van het huidige hoofdstuk in je avontuur als je sterft. 

 

 

De nieuwe DLC is al beschikbaar en is opgenomen in The Callisto Protocol Season Pass. Een tweede DLC met een nieuwe spelmodus, meer doodsanimaties en andere verrassingen komt later dit jaar uit. Vergeet niet dat je onze prijsvergelijker kunt gebruiken om de beste deals voor videogames te bekijken en een The Callisto Protocol code voor PC, PlayStation en Xbox met flinke korting te kopen.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief