Het laatste hoofdstuk van The Callisto Protocol verschijnt eind deze maand

Het laatste hoofdstuk van The Callisto Protocol verschijnt eind deze maand

Striking Distance Studios heeft aangekondigd dat de eerste en naar het zich laat aanzien laatste DLC voor hun survival horror game The Callisto Protocol eind deze maand uitkomt. De DLC, getiteld "The Final Transmission", komt 27 juni uit als PlayStation exclusive en lanceert op 29 juni voor andere platforms. Je kunt de trailer voor The Final Transmission hier bekijken:

 

 

Er valt niet veel uit het verhaal op te maken gezien de beknoptheid van de trailer, behalve dat spelers het op moeten nemen tegen nog ergere vijanden in de vorm van cyborg biofagen. Het lijkt erop dat The Callisto Protocol ons deze keer meer manieren biedt om te sterven.  

Eerder kreeg The Callisto Protocol al een broodnodige New Game+ modus, waarmee de speler opnieuw kan beginnen bij het eerste Reforge Station met een hogere moeilijkheidsgraad, maar zijn wapens, geld en power-ups kan behouden die hij in zijn vorige savebestand heeft vrijgespeeld. Path 3.01 bevat ook verschillende fixes en verbeteringen aan het spel. Er is nu ook Permadeath en een Riot modus, waarin je tegen golven van steeds gevaarlijkere vijanden moet vechten. Striking Distance heeft ook verschillende skins voor het hoofdpersonage uitgebracht, die allemaal verkrijgbaar zijn in The Callisto Protocol Season Pass.

Ondanks het feit dat The Callisto Protocol de spirituele opvolger van Dead Space wordt genoemd, heeft het zijn verkoopdoel van 5 miljoen exemplaren niet gehaald, ondanks het feit dat er drie jaar aan is gewerkt. Toch biedt het spel genoeg actie en horror voor een bloederige tijd, als je daar tenminste voor in bent.

The Callisto Protocol is momenteel uit voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en PC via Steam. Je kunt vandaag een The Callisto Protocol PS5 sleutel uit onze prijsvergelijker halen.

Duik in de intense wereld van Helldivers 2, waar chaos en samenwerking elke strijd bepalen. Ben je klaar voor intense gevechten en samenwerking voor de overleving van de mensheid? De oorlog wacht.
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief