The Division 2: Codename Nightmare is verwijderd

The Division 2: Codename Nightmare is verwijderd

Hoewel het concept van een spel als een dienst voor sommige spelers niet volledig is geaccepteerd, isThe Division 2 een behoorlijk succesvol spel. Het aantal verkochte exemplaren van het spel, dat in maart 2019 werd uitgebracht, overschreed de grens van 10 miljoen, wat bewijst dat het economische model van het spel, hoewel het door sommigen sterk wordt bekritiseerd, de verkoop ervan niet in de weg heeft gestaan. Het moet gezegd worden dat het The Division 2-model het ook mogelijk maakt dat spelers de hele tijd nieuwe content in het spel hebben, en dat is precies waar we vandaag de dag in geïnteresseerd zijn.

Tijdens de Ubisoft Forward, die in september plaatsvond, werd een stappenplan voor de komende maanden onthuld. Maar Ubisoft heeft besloten zijn plannen voor The Division 2 sindsdien te wijzigen. Ze kondigden een nieuwe PvE-stand aan, The Summit, de lancering van Seizoen 4 deze maand en een speciaal evenement genaamd Codename Nightmare voor deze winter. Dit laatste zal uiteindelijk niet gebeuren, omdat de ontwikkeling door de pandemie is verstoord. Spelers van The Division 2 zullen nog wat extra content hebben omdat ze vanaf 2 februari 2021 skins en andere cosmetische items kunnen verzamelen. Dit is alles wat er over is van codenaam Nightmare. We wisten slechts een paar details over het evenement, maar het zou nieuwe gameplay-elementen moeten toevoegen. Aan de andere kant komt er op dezelfde datum een patch voor de next-gen consoles, waardoor het spel in 4K bij 60 FPS kan worden gespeeld.

 

 

Hoewel spelers van The Division 2 zeker teleurgesteld zullen zijn over de annulering van codenaam Nightmare, zal er zeer binnenkort nieuwe content worden toegevoegd met de start van seizoen 4, dat begint op 8 december. Als je The Division 2 nog niet hebt, kun je deze en de Warlords of New Yorkse uitbreiding vinden voor de beste prijs op onze prijsvergelijker.

  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 12 januari 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief