BG PPC IG EN
 
 

The Division 2 krijgt dit jaar nog meer inhoud

The Division 2 krijgt dit jaar nog meer inhoud

Toen we dachten dat Ubisoft ons niet meer kon verrassen, kondigt het Franse bedrijf onverwacht aan dat Tom Clancy's The Division 2 in 2021 meer inhoud zal krijgen. De meesten van ons verwachtten dat ze zich zouden concentreren op de ontwikkeling van hun komende nieuwe franchises, een spel gebaseerd op Star Wars en een ander gebaseerd op Avatar. Het maken van die spellen moet een hele titanenklus zijn als je bedenkt hoe populair die zijn en de enorme verwachtingen die spelers over de hele wereld zullen hebben ten aanzien van hun lancering en gameplay. In het geval van het Star Wars spel kan dit beschouwd worden als een geweldige kans om wat terrein te claimen van wat de laatste jaren EA's onbetwiste territorium was, want zij hadden de exclusieve rechten voor alles wat met Star Wars te maken had.

Het is dan ook geen verrassing dat de aankondiging van Ubisoft CEO Yves Guillemot velen van ons heeft geschokt. Hij bevestigde dat hun Massive studio werkt aan het nieuwe Star Wars spel, maar ook aan The Division.

 

Massive studio is een grote studio, en ze werken ook samen met veel studio's over de hele wereld. Je zult in dit jaar en het jaar daarna meer zien van The Division.

 

De aankondiging is gevolgd door een Tweet op het officiële account van The Division 2 die spreekt over extra inhoud die dit jaar naar het spel komt.

 

 

Sommigen van jullie hadden gemerkt dat Title Update 12 oorspronkelijk de laatste grote Title Update voor The Division 2 zou zijn, maar dankzij jullie voortdurende steun zijn we nu in de vroege stadia van ontwikkeling voor verse inhoud die later in 2021 zal verschijnen. Hoewel het nog te vroeg is om vandaag op meer details in te gaan, hoef je niet lang te wachten, want we zullen meer delen zodra we kunnen.

 

Hoewel het goed nieuws is voor de fans van Tom Clancy's The Division 2, kunnen we niet echt ophouden ons af te vragen of de Ubisoft studio's in staat zullen zijn beide taken efficiënt af te handelen om genoeg tijd aan de nieuwe spellen te besteden. Hoewel het niet vergeten van de spelers van The Division 2 prijzenswaardig is, wordt het spel volgende maand twee jaar oud en zouden ze zich waarschijnlijk nu al op nieuwe dingen moeten richten.

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Massive Entertainment
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 14 maart 2019
  • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen
  • Uitgever : Ubisoft
  • Ontwikkelaar : Ubisoft
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 12 januari 2023
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief