Veel veelgeprezen titels van 505 Games zijn verkrijgbaar op Steam met kortingen tot 75%

Veel veelgeprezen titels van 505 Games zijn verkrijgbaar op Steam met kortingen tot 75%

Uitgever 505 Games heeft een uitverkoop van zijn games op Steam gelanceerd.

Tot 11 juli krijgen gamers grote kortingen op populaire projecten van 505 Games, waaronder Death Stranding Director's Cut (50%), Ghostrunner 1 en het vervolg Ghostrunner 2 (70%), Assetto Corsa (tot 70%) en talloze downloadbare content, evenals Control Ultimate Edition (75%) en vele andere games. Als je een Humble Choice-exemplaar van Control met de seizoenspas hebt, raad ik je aan deze te vervangen als dat mogelijk is, omdat de mod die ondersteuning voor DLSS 3, DLAA en verbeterde ray tracing toevoegt niet compatibel is.

Bloodstained: Ritual of the Night is ook echt de moeite waard als je een grote fan bent van metroidvania, om nog maar te zwijgen over het feit dat het spel vorige week net een grote content update heeft gekregen, getiteld The Classic II: Dominique's Curse. Deze laatste DLC voor de game is nieuwe premium content die de lore van Bloodstained uitbreidt met retro gameplay actie. Net als de eerder uitgebrachte Classic-modus biedt deze nieuwe DLC dezelfde retro-gameplay, maar met een grotere kaart en een eigen verhaallijn die begint waar Ritual of the Night eindigt, waardoor deze nostalgische ervaring naar een heel nieuw niveau wordt getild.

Daarnaast herinnert de uitgever eraan dat Crime Boss: Rockay City, een coöperatieve misdaadshooter met Hollywood-beroemdheden uit de jaren 80-90 in de hoofdrol, waaronder Chuck Norris, Kim Basinger en Danny Trejo, vanaf 18 juni verkrijgbaar is op Steam.

 

 

Crime Boss draait om missies die worden uitgevoerd door teams van vier criminelen. De speler bestuurt een van de criminelen en werkt samen met andere spelers of AI-gestuurde teamgenoten om overvallen uit te voeren in een eerstepersoonsperspectief. Onder de onnozele oneliners en C-lijst beroemdheden zit een leuke schurkachtige FPS met solide wapenspel en strategie-elementen die je misschien wel wilt bekijken.

Je kunt de verkoopsite hier bezoeken. Het evenement duurt een hele tijd, helemaal tot 11 juli, dus neem gerust je tijd. En maak zoals altijd gebruik van onze prijsvergelijkingstool om de beste deal voor je aankomende favoriete spel te vinden.

4.16€
Control
Control
  • Officiële website : Control
  • Categorieën : Actie , Avontuur
  • Uitgever : 505 games
  • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 27 augustus 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief