Instant Gaming EU
 
 

Control

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Control is een actie-avontuur dat je de geheimen laat ontdekken achter de bovennatuurlijke activiteiten in New York. Je speelt als Jesse Faden, een vrouw die op zoek is naar haar broer. Hij verdween na een bovennatuurlijke gebeurtenis in hun geboortestad in hun kindertijd, en ze heeft geleerd dat het Federal Bureau of Control iets met zijn verdwijning te maken heeft.



    Het FBC is een geheim agentschap van de regering dat zich bezighoudt met bovennatuurlijke gebeurtenissen in het hele land en waarvan de basis zich bevindt in het Oudste Huis, een enorme wolkenkrabber in Manhattan. Wanneer Jesse daar aankomt om naar haar vermiste broer te zoeken, raakt ze per ongeluk betrokken bij een reeks gebeurtenissen die eindigen met de dood van de directeur van het Bureau en met haar aanstelling als de nieuwe directeur van de organisatie. Ze komt te weten dat een buitenaards wezen dat bekend staat als de Hiss het Bureau onder vuur heeft genomen en dat het gebouw en de agenten erbinnen worden aangetast. Ze krijgt de taak om de orde in het Oudste Huis te herstellen en de indringer te neutraliseren.



    Wat de gameplay betreft, is Control een third-person avontuur met een flexibel vechtsysteem waarin Jesse verschillende bovennatuurlijke vaardigheden en een speciaal Service Weapon kan gebruiken om op meerdere manieren met vijanden af te rekenen. Jesse doorkruist de veranderende omgevingen van het Oudste Huis in een niet-lineair tempo, speelt nieuwe vaardigheden vrij waarmee ze nieuwe gebieden kan verkennen en allerlei bedreigingen uit de weg kan ruimen terwijl ze meer te weten komt over het Hiss en het Bureau.



    Control bevat vernietiging van het milieu en een grote wereldkaart, dus het verkennen van alles zal geen gemakkelijke taak zijn. De Hiss heeft de meeste mensen in het gebouw gecorrumpeerd en controleert ze, dus je zult ze op de een of andere manier uit de weg moeten ruimen terwijl je een manier ontdekt om de binnenvallende entiteit terug te sturen naar waar het thuishoort of een manier vindt om het te vernietigen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Control

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Control

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    28 jan. 2022 08:37on dlcompare.com
    When I first started the game, I thought I was going to have fun, but in one of the later episodes, I was locked in a place like the president's room. I spent minutes thinking about where to go and what to do, but I couldn't find a solution.
    Toen ik het spel voor het eerst startte, dacht ik dat ik plezier zou hebben, maar in een van de latere afleveringen werd ik opgesloten op een plaats als de kamer van de president. Ik heb minutenlang nagedacht over waar ik heen moest en wat ik moest doen, maar ik kon geen oplossing vinden.
    noburain
    noburain
    13 jan. 2022 07:14on dlcompare.fr
    J’ai été très agréablement surpris par ce jeu, graphiquement très beau, on y retrouve une des influences à la X-files et inception. Au fil de l'aventure de nouvelle zone qui était auparavant inaccessible va s'ouvrir à vous. Les pouvoirs sont variés, l'arme de service se métamorphose au fil du temps, c'est vraiment un jeu que je conseil
    Ik was zeer aangenaam verrast door dit spel, grafisch zeer mooi, vinden we een van de invloeden op de X-files en inception. Naarmate het avontuur vordert, zullen nieuwe gebieden die voorheen ontoegankelijk waren, voor je opengaan. De krachten zijn gevarieerd, het dienstwapen metamorfoseert met de tijd, het is echt een spel dat ik aanbeveel
    fortuna730
    fortuna730
    30 nov. 2021 00:20on dlcompare.it
    For people who like fast games and a twisted plot with paranormal phenomena, this game will really suit their taste. Full interaction with the environment and realistic physics give the game a special charm.
    Voor mensen die houden van snelle spellen en een verdraaid plot met paranormale verschijnselen, zal dit spel echt in de smaak vallen. Volledige interactie met de omgeving en realistische fysica geven het spel een bijzondere charme.
    pharchag
    pharchag
    4 sep. 2019 18:10on dlcompare.fr
    Bonsoir. Pour une fois scénario original (comme Alan Wake d'ailleurs) pour un TPS. Une seule arme à utiliser,pouvoirs paranormaux, dépaysement garanti. Je crois qu'il ne va pas falloir perdre le contrôle (oui c'est facile...) de notre héroïne dans ce dédale du BFC. A ajouter à ma bibliothèque. Merci DLcompare.
    Goedenavond. Voor één keer een origineel scenario (zoals Alan Wake) voor een TPS. Slechts een wapen te gebruiken, paranormale krachten, verandering van omgeving gegarandeerd. Ik denk dat we de controle (ja het is makkelijk...) over onze heldin in dit CFB doolhof niet moeten verliezen. Om aan mijn bibliotheek toe te voegen. Bedankt DLcompare.
    Fantomas97
    Fantomas97
    4 sep. 2019 00:59on dlcompare.fr
    Ce jeux est un chef d'œuvre créée par les créateurs d’Alane Wake et Max Payne, je serais vraiment heureux de pourvoir y jouer étant donné que je suis étudiant je ne peux pas me permettre de l’acheter. Alors je vous le demande humblement donner moi la chance de pouvoir toucher ce magnifique jeu et ainsi me permettre d’y jouer et de l’apprécier à sa juste valeur.
    Dit spel is een meesterwerk gemaakt door de makers van Alane Wake en Max Payne, ik zou echt blij zijn om het te kunnen spelen, want ik ben een student die ik niet kan veroorloven om het te kopen. Ik vraag u dus nederig om mij de kans te geven dit prachtige spel aan te raken en mij toe te staan het te spelen en het op zijn juiste waarde te schatten.
    Matt
    Matt
    3 sep. 2019 21:13on dlcompare.fr
    Ayant vraiment adoré Quantum Break, le jeux CONTROL doit finir dans ma bibliothèque! Rare sont les jeux intéressants aujourd'hui. Ça ne sert a rien de tourner autour du pot. Je veux juste jouer a cette merveille :)
    Ik vond Quantum Break echt geweldig, het CONTROL-spel moet in mijn bibliotheek komen! Zeldzaam zijn de interessante spelletjes vandaag. Het is nutteloos om er omheen te draaien. Ik wil gewoon dit wonder spelen :)
    Tino
    Tino
    3 sep. 2019 20:14on dlcompare.fr
    Bonsoir, j'aimerais participer et voici pourquoi, ce jeu est le fruit du studio Remedy et ça me rappel énormément de jeu du même studio et l’environnement et la DA me séduit beaucoup surtout les fonctions apporter par la technologie du ray-tracing me donne la hype vu que j'envisage sincèrement de changer ma GTX 1080 pour une 2080 ça serait Super que je puisse gagner à ce concours et que je puisse tester Control comme ça je pourrais perdre totalement le Control face à ce magnifique jeu. Merci
    Goedenavond, ik zou willen deelnemen en hier is waarom, dit spel is de vrucht van de studio Remedy en het doet me denken veel spel van dezelfde studio en het milieu en de DA verleidt me veel vooral de functies brengen door de technologie van de ray-tracing geeft me de hype aangezien ik oprecht overwegen mijn GTX 1080 voor een 2080 het zou Super zijn dat ik aan deze wedstrijd winnen kan en dat ik Control testen kan zodat ik volledig de Control voor dit prachtige spel kan verliezen. Bedankt
    viktor ryzkov
    viktor ryzkov
    2 sep. 2019 20:41on dlcompare.com
    I looked through reviews and trailers for this game. I liked that I can explore the plot of the game. The game has a lot of shooting and superpowers, telekinesis. A lot of shooting like in the game Max Payne. The heroine has many superpowers as in the game Quantum Break. The game has an excellent destructible effect. Almost everything that you see in the game is destroyed. I would like to add this game to my collection.
    Ik keek door de recensies en trailers voor dit spel. Ik vond het leuk dat ik het plot van het spel kon verkennen. Het spel heeft veel schieten en superkrachten, telekinese. Veel schieten zoals in het spel Max Payne. De heldin heeft veel superkrachten zoals in het spel Quantum Break. Het spel heeft een uitstekend vernietigbaar effect. Bijna alles wat je in het spel ziet wordt vernietigd. Ik zou dit spel graag aan mijn collectie toevoegen.
    le sidaner
    le sidaner
    2 sep. 2019 20:38on dlcompare.fr
    Ces jeux spykologiques sont mes catégories préférer, je suis juste devenu fan de ce jeu quand j'ai vu le début du jeux, dedans il y tout ce que j'aime : des egnimes, un jeu solo, un jeu de tir où il crée du surréalisme et par de sur tout le personnage, on n'a l'impression qui nous parle à nous joueur ce qui rend le jeu plus immersif, aussi je trouve ça très rare qu'il y a des quêtes secondaires et ça c'est encore mieux. g pas pu l'acheter pour manque de moyens(le seum), vous serait mes sauveurs.
    Deze spykology games zijn mijn favoriete categorieën, ik net werd een fan van dit spel toen ik het begin van het spel zag, in het is er alles wat ik wil: egnimes, een single player game, een shooter waar het creëert surrealisme en door alle het karakter, we hebben de indruk dat spreekt tot ons speler wat maakt het spel meer meeslepend, ook vind ik het zeer zeldzaam dat er side quests en dat het is nog beter Ik kan het niet kopen bij gebrek aan geld (het seum), jullie zouden mijn redders zijn.
    Keibo
    Keibo
    1 sep. 2019 14:42on dlcompare.fr
    Control a l'air démentiel. Les trailers montrent un univers riche, une ambiance futuriste minimaliste, et l'idée de pouvoir utiliser des pouvoirs télékinésiques (en particulier le vol, dont Jesse semble capable) semble super bien gérée ! Plus que tout, le scénario apparaît complexe, la narration flirtant avec l'angoissant/le thriller, et c'est vraiment le genre de jeux qui me font chavirer. J'en entends beaucoup de bien, j'ai lu des retours enthousiastes, et je suis curieux de le tester!
    Controle ziet er krankzinnig uit. De trailers tonen een rijk universum, een minimalistische futuristische sfeer, en het idee van het kunnen gebruiken van telekinetische krachten (vooral vliegen, waar Jesse toe in staat lijkt te zijn) lijkt super goed verwerkt te zijn! De verhaallijn lijkt ingewikkeld, het verhaal flirt met angstig/thriller, en het is echt het soort spel waar ik van ga kwijlen. Ik hoor er veel goede dingen over, ik heb enthousiaste reacties gelezen, en ik ben benieuwd om het uit te proberen!
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Control
    • Categorieën : Actie , Avontuur
    • Uitgever : 505 games
    • Ontwikkelaar : Remedy Entertainment
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 27 augustus 2020
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7 64-bit
      • CPU : I5-4690 / AMD FX 4350
      • RAM : 8 Gb
      • GPU : GTX 780 / R9 280x
      • Aanbevolen
      • OS : Windows 10, 64-bit
      • CPU : Intel Core i5-7600K / AMD Ryzen 5 1600X
      • RAM : 16 GB
      • Opslagruimte : 42 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 16ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief