Grimmige TMNT strip The Last Ronin wordt een actiespel

Grimmige TMNT strip The Last Ronin wordt een actiespel

Teenage Mutant Ninja Turtles spellen zien de laatste tijd een opleving met de release van TMNT: Shredder’s Revenge. Nu hebben we iets anders: naar verluidt zal de TMNT strip The Last Ronin worden omgezet in een actiespel. En volgens Doug Rosen, Senior Vice President Games en Emerging Media voor Paramount Global, wordt het een AAA-spel op de schaal van God of War.

 

the last ronin

 

TMNT-spellen bestaan al lang, en dankzij hun algemene presentatie in tekenfilms is het typisch kindvriendelijk. The Last Ronin is een heel ander beest. Geschreven door Tom Waltz en Andy Kuhn, lijkt The Last Ronin veel op de film Logan, het speelt zich af in een dystopische toekomst waarin de troepen van Shredder hebben gezegevierd en New York hebben overgenomen. Van de vier schildpadden is er nog maar één over (raad eens wie), en hij draagt de wapens van de anderen in een poging zijn dode familie te wreken en de dreiging van de Foot Clan voorgoed te beëindigen. Een prequel comic getiteld The Lost Years verscheen in 2023. 

Theoretisch is deze donkere, gruizige aanpak een solide uitgangspunt voor een single-player actiespel, terwijl het toch de meer volwassen versie van de Turtles uit de strips volgt. De speler zal toegang hebben tot alle iconische Turtle-wapens, waaronder katana, bo staff, nunchaku en sai, en ook andere ninja-vaardigheden en gereedschappen. We zullen waarschijnlijk door een wasteland setting dwalen en een grote cast ontmoeten, waaronder April O'Neil en haar dochter. 

Er is nog geen release window voor The Last Ronin en Rosen onthulde dat het nog een paar jaar op zich zal laten wachten. Gelukkig hebben de fans verschillende TMNT-spellen om ons op de been te houden. 

 

 

Er is de arcade-stijl beat 'em up TMNT: Shredder’s Revenge, en als je liever wat volume hebt, kun je een Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection PC sleutel met onze prijsvergelijker. 

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you embrace the challenge of entering the world of Lies Of P and uncovering its mysteries while facing its most cunning foes? Are you ready for the next chapter in Lies Of P?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief