BG PPC IG EN
 
 

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De helden in een half omhulsel maken een langverwachte comeback in Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge. Shredder’s Revenge is een multiplayer side-scrolling brawler die veel weg heeft van het originele arcadespel. Het is een liefdevolle hommage aan de jaren '80 cartoons. Maximaal vier spelers kunnen in de huid kruipen van de vier turtles: Leonardo, Donatello, Raphael, en Michaelangelo. Je kunt ook spelen als April O'Neill, hun oude journalistenbondgenoot. Verwacht meer bekende gezichten naarmate we dichter bij de releasedatum van 2022 komen.



    Neem het op tegen bekende vijanden als Bebop, Rockstead, de Foot Clan, Kraang en natuurlijk Shredder, de verchroomde aartsvijand van de Turtle zelf. Vecht je een slag in de rondte op iconische locaties uit de cartoons: Channel 6 news, de straten van New York, de riolen, en Kraang's Dimension X.



    Shredder's Revenge behoudt de meeste mechanics uit de arcadegame, zoals vliegende trappen, combo's, pizza's als helende voorwerpen en het gebruik van de omgeving als wapens. Je kunt zelfs voetsoldaten naar het scherm slingeren. Bovendien worden op Shredder’s Revenge de pixel-artstijl en de karakterontwerpen van de speelhal nauwkeurig nagebootst, terwijl er nieuwe cartooneske tussenfilmpjes en een nieuwe versie van het TMNT-thema aan zijn toegevoegd. Als je op zoek bent naar kontschoppende actie en een nostalgische reis naar de jaren '80, dan zal Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge je een radicale tijd bezorgen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor TMNT Shredder's Revenge

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge

    Dreamster
    Dreamster
    9 dec. 2022 15:03on dlcompare.fr
    Il y a 30 ans, "TMNT IV: Turtles in Time" fut un de mes premiers jeu vidéo, aux côtés de "Zelda III: A Link to the Past" et de "Super Mario World". Je suis tellement heureux de pouvoir dire que 30 ans plus tard ce jeu me fait ressentir les mêmes sensations de joie que j'ai éprouvé à l'époque sur ma SNES. "Shredder's Revenge" est une véritable lettre d'amour à Turtles in Time, merci à Tribute Games de nous avoir développé cette merveille.
    Dertig jaar geleden was "TMNT IV: Turtles in Time" een van mijn eerste videospelletjes, naast "Zelda III: A Link to the Past" en "Super Mario World". Ik ben zo blij te kunnen zeggen dat dit spel me 30 jaar later dezelfde sensatie geeft als toen op mijn SNES. "Shredder's Revenge" is een ware liefdesbrief aan Turtles in Time, bedankt Tribute Games voor het ontwikkelen van dit wonder.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief