BG PPC IG EN
 
 

Two Point Campus: Medical School lanceert volgende week

Two Point Campus: Medical School lanceert volgende week

Ontwikkelaar Two Point Studios wist met zijn eerste spel de geest van Theme Hospital te doen herleven, maar heeft met Two Point Campus ook de maffe humor en gedetailleerde simulatiemechanica van Two Point Hospital naar een compleet nieuw scenario gebracht. In plaats van te genieten van het beheer van een medische faciliteit waar je patiënten geneest die lijden aan de gekste ziektes, kun je je onderdompelen in een heel bijzonder universiteitsleven en een campus beheren. Natuurlijk is Two Point Campus niet zoals alle andere universiteiten die je ooit hebt gezien. De studenten kunnen cursussen volgen die je nergens anders ter wereld vindt, altijd met het vleugje humor dat de games van Two Point Studios tot een succes maakt.

Het beste van twee werelden

Wat als we je vertellen dat je binnenkort kunt genieten van het beste van Two Point Hospital in Two Point Campus? Met de aanstaande release van Two Point Campus: Medical School kun je dat doen als derde content DLC voor de game. Was Space Academy perfect voor aspirant-astronauten en kon je met School Spirits toekomstige Ghostbusters opleiden, de nieuwe DLC richt zich op de gezondheidszorg.

 

 

Two Point Campus: Medical School introduceert twee nieuwe cursussen voor de studenten aan je universiteit. Artsen en verpleegkundigen in spe leren de fijne kneepjes van hun toekomstige beroep onder begeleiding van een leraar, terwijl ze patiënten helpen behandelen met de meest voorkomende ziekten in het Two Point Hospital. Tenminste, zo zou het moeten zijn, maar dingen kunnen altijd een onverwachte wending nemen in het spel, dus je kunt wat verrassingen verwachten.

De release van Two Point Campus: Medical School staat gepland voor 17 augustus op PC. Zoals gewoonlijk zijn de beste prijzen om een Two Point Campus: Medical School PC sleutel al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief